Şarkıcı Tuncer'in Zorluklarla Dolu Çocukluk Anıları

Şarkıcı Tuncer'in zorluklarla dolu çocukluk anıları, yaşadığı mücadeleler ve hayat deneyimleri hakkında dokunaklı bir hikaye.

Şarkıcı Tuncer'in Zorluklarla Dolu Çocukluk Anıları

Ünlü şarkıcı Tuncer, çocukluk yıllarında yaşadığı zorlukları anlattı. Tuncer, ailesiyle birlikte 6 kardeş olduklarını ve toplamda 8 kişilik bir aile olduklarını belirtti. Çocukken yarım kilo kıymadan kaç lahmacun çıkar sorusuna verdiği ilginç yanıt ise dikkat çekiciydi. Tuncer, ailesinin yılda sadece bir kez lahmacun yapabildiğini ve o lahmacunu da doymak için ekmeğe sarıp yediklerini anlattı. Şöhreti yakalayıp para kazanmaya başladıktan sonra bu zorlu günleri geride bıraktığını söyleyen Tuncer, şimdi 4 çocuk babası olarak hayatına devam ediyor.

Kız Babası Olmanın Zorlukları

Ünlü şarkıcı, kız babası olmanın da kendi zorlukları olduğunu dile getirdi. Özellikle büyük kızı Pınar'ın ergenlik döneminde yaşadıklarını anlatan Tuncer, kızının arkadaşlarının telefonla aradığı zamanlarda erkek sesi duymaması için ilginç bir yöntem geliştirdiğini belirtti. Bu durumu esprili bir dille anlatan Tuncer, kızının yaşadığı zorlukları kendi gençlik yıllarındaki deneyimlerine benzeterek anlattı. Tuncer'in kızları Pınar ve Gizem'in de babalarının zorluğunu çektiği ve şimdi sefa sürdükleri anlaşılıyor.

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2024, 13:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER