Survivor All Star: Kaos ve Heyecanın Hakim Olduğu Bölüm

Survivor All Star'ın bu bölümünde kaos ve heyecan bir arada! Yarışmacılar zorlu görevlerde mücadele ederken stratejilerini değiştiriyor. Heyecan dolu anları kaçırmayın!

Survivor All Star: Kaos ve Heyecanın Hakim Olduğu Bölüm

Kaotik ve Heyecanlı Bölüm


Kaotik ve Heyecanlı Bölüm

Survivor All Star sezonunda kaos ve kavgalar bir an olsun eksik olmuyor. Son bölümde dokunulmazlık oyununu kaybeden Damla Can, ekibe ateş püskürdü. Oyun sonundaki atışı takımca yapamadıklarını söyleyerek sinirlenen Damla, matarasını fırlattı ve hedefinde Acun Medya vardı.

Mavi Takımın Talihsizliği


Mavi Takımın Talihsizliği

Poyraz'ın ayrılışının ardından toparlanamayan Mavi takım, hem dokunulmazlığı hem de büyük ödül olan Real Madrid - Manchester City maçını kaybetti. Konseyde, ikinci gitme adayı olarak yine Hakan'ın adı çıktı.

Turabi'den Tepki


Turabi'den Tepki

Survivor'da yaşanan olaylar sosyal medyada da olay oldu. Sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Turabi Çamkıran, Damla Can'ın hareketlerine sessiz kalmadı. Turabi, "Acun Abi fena şımartmış" diyerek tepkisini dile getirdi.


Survivor All Star: Kaos ve Heyecanın Hakim Olduğu Bölüm

Turabi'nin Açıklamaları


Turabi'nin Açıklamaları

Turabi, Damla Can'ın davranışları hakkında şunları söyledi: "Normal Survivor yarışmacı psikolojisi; Yenerse, en iyi o dur. O iyi olduğu için kazanmıştır. Yenilince, sorun ya atışlardadır, ya prodüksiyondadır, ya havadadır, ya sudadır, ya çubuktadır, ya ondadır ya bundadır. Ama asla yarışmacının kendisinde suç yoktur."

2014, 2015 ve 2018 yıllarında Survivor'da şampiyon olan Turabi, bu sezonun yarışmacılarını eleştirdi ve performansıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Turabi, "Herkes SMS ile şampiyon olmak için, fakir dili ve edebiyatı bölümü okumuş gibi geldiler. Performans istediler, performans senesi yapıldı, her şeye laf ettiler." dedi.

Acun Abi'ye de göndermede bulunan Turabi, "Acun Abi, fena şımartmış. Zaten 'Ne istiyorsunuz' diye boşuna çıldırmadı adam... Ben bile adamı o kadar çıldırtmamıştım." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2024, 20:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER