Survivor All Star'da Heyecan Dorukta

Survivor All Star'da heyecan dorukta! Yarışmacılar arasındaki rekabet nefesleri kesiyor. Heyecan dolu anları kaçırmayın!

Survivor All Star'da Heyecan Dorukta

Survivor All Star'da haftalar ilerledikçe heyecan daha da artıyor. Mavi Takım ile Kırmızı Takım arasındaki mücadele giderek kızışıyor. Son dokunulmazlık oyununu Kırmızı Takım saniyelerle 12-11 kazanarak adeta nefes kesti.

Yunus Emre ve Ogeday Arasındaki Gerilim


Yunus Emre ve Ogeday Arasındaki Gerilim

Mavi Takım'da yaşanan gerginliklerden biri Yunus Emre ile Ogeday arasında yaşandı. Oyun sırasında yaşanan tartışmada Yunus Emre'nin sakat olan Damla'ya yönelik eleştirilerine Ogeday sert tepki gösterdi. İkilinin arasındaki atışmalar oyun alanında tansiyonu yükseltti.

Ogeday: Kız sakat, biz sana yapınca yerleri kazıyordun, yapma bak. Burada en yapmayacak adam sen olman lazım. Kız sakat omzuyla oynuyor. Sana yapınca da diskalifiye olma. Seni diskalifiye ettirmek istesek ettiririz.

Yunus Emre: Nasıl ettirirsin ettir bakalım görelim.


Survivor All Star'da Heyecan Dorukta

Ogeday: Sarıcım, bak rica ediyorum, sen yapma.

Yunus Emre: Bana yapmadığınızı nereden çıkardın?

Ogeday: Tamam papatyam, sıkıntı yok. Papatyayı yolduracaksın bana. Sana her kazandığımda 'o papatya' şarkısını yollayacağım.

Yunus Emre: Seni tavuk gibi yolarım ha! Harbiden bak! Ense kıllarından başlarım seni yolmaya.

Ogeday: Bunu diyorum işte bana yapsan neyse, oyun kaybetmiş kız yapma. Papatya sakat sakat otur şimdi orda hadi canım. Senin tek lakabın papatya, senden kaplan olmaz. Kaplumbağa olur ama.

Yunus Emre: Senden de kıllı aygır olur.


Survivor All Star'da Heyecan Dorukta

Ogeday: Severim aygırı güçlüdür karşımda duramadığın gibi güçlüdür. Hadi biraz güneşe doğru dön ki oradan güzel besin al. Anladın mı arkanda kalmasın.

Yunus Emre: Hiç dayak yemediğin çok belli oluyor.

Ogeday: Devam edersen farklı vitese geçireceğim seni haberin olsun. Papatyam otur hadi. 8 dikişli papatya.

Yunus Emre: Sana buradan kimse tutmadan bir uçarım...

DOKUNULMAZLIK KIRMIZI TAKIM'IN OLDU Kıran kırana geçen mücadeleyi Kırmızı Takım saniyelerle 12-11 kazanarak dokunulmazlığın sahibi oldu.

YAĞMUR VE GİZEM ELENDİ Gizem ve Yağmur'un sakatlıkları nedeniyle Survivor'a devam edemeyeceği açıklandı. Acun Ilıcalı "Yağmur'un ayağı alçıya alındı yakında ülkemize dönecek" dedi.

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2024, 21:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER