Survivor All Star'da Heyecan Dorukta!

Survivor All Star'da heyecan dorukta! En sevilen yarışmacılar tekrar mücadele ediyor. Kim bir adım öne geçecek? Heyecan dolu anları kaçırmayın!

Survivor All Star'da Heyecan Dorukta!

Survivor All Star'da haftalar ilerledikçe rekabet daha da kızışıyor. Son dokunulmazlık oyununda Kırmızı Takım, 12-8'lik bir skorla galip geldi. Ancak Mavi Takım'dan bir yarışmacı elenme adayı olarak belirlendi. Oyun esnasında yaşanan bir kaza sonucu, Nefise ile Berna arasında çarpışma oldu ve Berna yaralandı. Doktor müdahalesiyle Berna'nın durumu stabilize edildi ve yaralı kaşı sarılarak tedavi edildi.


Survivor All Star'da Heyecan Dorukta!

Elenen Kişi Birleşme Partisinde Yer Alamayacak! Bu hafta düello yayını çarşamba günü gerçekleşecek. Ancak birleşme partisinde elenen yarışmacı yer alamayacak. Acun Ilıcalı, "Aylarca süren mücadelenin ardından elenen kişi, birleşme partisinde yer alamayacak. Birleşme partisi sonrasında ise çekim olmadan yarışmacılar kendi aralarında eğlenceli vakit geçirecekler" şeklinde açıklamalarda bulundu.


Survivor All Star'da Heyecan Dorukta!

Dördüncü ve Son Gitme Adayı Belirlendi! Mavi Takım'da yapılan oylama sonucunda Batuhan ve Yasin dörtşer oy aldı. Takım kaptanı Ogeday, dördüncü gitme adayını belirledi ve tercihini Batuhan'dan yana kullandı. Böylece, Özgür, Yaman, Yunus Emre ve Batuhan eleme potasına giren isimler oldu.


Survivor All Star'da Heyecan Dorukta!

Eşleşmeler de Belli Oldu! Yunus Emre, düello için Yaman ile eşleşirken; Özgür ise Batuhan ile karşı karşıya gelecek.


Survivor All Star'da Heyecan Dorukta!
  • Kaynak: Milliyet
Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2024, 01:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
Serenay
Serenay - 2 hafta Önce

10Haber

Mert Demir bütün İsmail YK şarkılarını ezbere biliyormuş!
12 saat önce


Son dönemin popüler müzisyeni Mert Demir sıkı bir İsmail YK hayranı çıktı: Bütün şarkılarını ezbere bilirim.

şarkıları platformlarda milyonlarca kez dinlendi, her yerde karşımıza çıktı. Yeni nesil müzisyenlerin en çok parlayanı bu aralar Mert Demir.

İbrahim Selim’le Bu Gece’ye konuk olan Demir çocukluğunu, ailesini, şaşırtıcı müzik tercihlerini anlattı.

Çocukken avukat olmak istediğini söyleyen Demir her çocuk gibi fikrini değiştirmiş; mimar, avukat… Ancak eline gitar almasıyla her şey değişmiş. “19 yaşımdan beri müzikten başka bir şey yapmadım” diyor. Öncesine gelince… Kitapçıda, kafede hatta marangozda çalışmış.

Peki eline gitar alınca bir dönemin kızları etkileme aracı olan ateş başında “Akdeniz Akşamları”nı çalma klişesine düşmüş mü? Hayır, hatta bunu ilk kez duymuş gibi bir hali var. Ama daha kötülerini çaldığını, hatta çocukken ezberlediğini söylüyor: “İsmail YK’nun bütün şarkılarını ezbere bilirim. Ailemle uzun yola giderken 14 saat İsmail YK dinlerdim. O kadar çok şey biliyorum ki İsmail YK ile ilgili, kendisi bile bilmiyordur.”

Gerçekten de İsmail YK’nın az bilinen şarkılarından biri çalınca ezbere söylemeye başlıyor.

Mabel Matiz ve Melike Şahin’le şarkı yaptı, sahnede Mustafa Sandal ve Hande Yener’le birlikte şarkı söyledi. Düet yapmayı istediği bir isim var mı, diye sorulunca başta çok isim var diyerek isim vermekten çekinse de sonunda ağzından Sezen Aksu ve Tarkan’ın adı dökülüyor. Kim istemez ki!

Önemli kararlar almadan danıştığı biri var mı sorusuna “Annem, en yakın arkadaşım, kardeşim” gibi cevaplar duymaya alışkınız. Ancak Demir’in cevabı beklenmedik yerden geliyor: “En saf halime dönüp soruyorum, 17-18 yaşıma.”

İnsanlar acının dibine vurmak istediğinde şarkılarını dinlediği Demir’in böyle anlarda tercihi ise Müslüm Gürses’in Unutamadım’ı oluyormuş.


Exit mobile version

https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/televizyon/mert-demir-sohretin-tadini-cikariyorum-42446736

SIRADAKİ HABER