Survivor All Star'da Hilmi Cem ve Atakan'ın Heyecan Dolu Macerası

Survivor All Star'da Hilmi Cem ve Atakan'ın heyecan dolu macerasını keşfedin. İki yarışmacının mücadelesi ve yaşadıkları olayları yakından takip edin.

Survivor All Star'da Hilmi Cem ve Atakan'ın Heyecan Dolu Macerası

Hilmi Cem ve Atakan'ın Heyecan Dolu Survivor Macerası


Hilmi Cem ve Atakan'ın Heyecan Dolu Survivor Macerası

Survivor All Star'ın heyecan dolu bölümlerinde Hilmi Cem ve Atakan arasındaki rekabet nefes kesti. Nefise, "Atakan ve Hilmi Cem'in kalacağını aşağı yukarı tahmin ediyorduk ama onlarda bir rahatlık vardı. En azından Hilmi Cem'in Merve'yi eleyip Atakan'la Merve yarışsın düşüncesi vardı orada. Hesaplar, kitaplar, düşünüldüğü gibi olmadı. Allah buna izin vermedi. Birbiriyle yarışmayı her zaman istemeyen iki arkadaşı Allah, finale koydu. Son zamanlarda aramızda soğukluk vardı ama onun adına üzüldüm" şeklinde duygularını ifade etti.

Batuhan Karacakaya'nın Stratejik Yorumu


Batuhan Karacakaya'nın Stratejik Yorumu

Batuhan Karacakaya, Hilmi Cem'in performansını değerlendirirken, "Hilmi Cem iyi bir yarışmacıydı. Takla atmayı da severdi ama son taklası güldürmedi. Bu işler böyle. Burası Survivor. Takla attığın kadar, taklaya gelmeye ihtimalin de var. Her zaman bunu böyle düşünüp gücü eli tutuğunda ona göre bir strateji yapıp isim söylemen gerekiyordu" dedi. Ayrıca, "Konsantre atamadım" diyerek yarışma sürecindeki duygusal durumunu da paylaştı.

Survivor All Star'da en yakın arkadaşıyla düelloya çıkan Avatar Atakan ise aldığı galibiyet sonrası duygularını şu sözlerle ifade etti: "Bazı şeyler nasip. Nasipten öte köy yok. İlk turu Ogeday 5-3 yendi. Hilmi Cem ise Merve'yle 4-4 oldular son bir halka olmadı. Açıkçası Hilmi Cem ile hiç oynamak istemiyordum. Hilmi Cem ile oynadığım oyunlarda da hiç konsantre bir şekilde atmadım. Kalmak istiyorum ama Hilmi Cem'e karşı hırslanamıyorum. Bizim de oyunumuz 6-4 bitti ve adaya veda eden isim Hilmi Cem oldu.


Survivor All Star'da Hilmi Cem ve Atakan'ın Heyecan Dolu Macerası

Dokunulmazlık oyununun finalinde Nefise'nin gözyaşları arasında geçen mücadelede Batuhan Karacakaya, 3-0'lık galibiyetiyle dikkat çekti. Televizyon ödülü için Nefise ve Seda'yı dahil eden Batuhan, aynı zamanda Ogeday'ın evlilik düşüncelerini de ödülle ilişkilendirerek duygusal anlar yaşattı.

  • Not: Bu içerik Milliyet gazetesinden alınmıştır.
Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2024, 00:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER