Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu Dizisi

Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu Dizisi, insan ilişkilerini, karar verme süreçlerini ve yaşamın karmaşıklığını ele alan eğlenceli bir dizi. İzleyicileri şaşırtacak olaylarla dolu macera sizi bekliyor!

Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu Dizisi

Kanal D’nin MF Yapım imzalı dizisi Taş Kağıt Makas, lüks otomobiliyle beş kişiye çarpıp birinin ölümüne neden olan 17 yaşındaki oğlunu Amerika'ya kaçıran yazar Eylem Tok olayına benzer bir konuyu ele almaktadır. Dizide, yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın üstlendiği, senaryosunu Uğraş Güneş’in kaleme aldığı hikaye Yeliz Akkaya’nın canlandırdığı Meryem'in oğlu Furkan (Doğa Karakaş) ile başlamaktadır.

TAŞ KAĞIT MAKAS SON BÖLÜM


TAŞ KAĞIT MAKAS SON BÖLÜM

"KATAR'DA BİR İKİ GÜN KALACAKSINIZ, SONRA AMERİKA'YA UÇACAKSINIZ" şeklinde gelişen olaylar, Meryem'in oğlu Furkan'ın lüks aracıyla bir kuryeye çarpmasıyla başlar. Meryem, olayı kapatmak için Bünyamin Emirkıran'ın da (Atsız Karaduman) desteğiyle önce Katar’a, sonra Amerika’ya gitmesine karar verir. Avukat Harun Yakar (Ozan Güven) ise duruma isyan eder. Dizinin yeni bölümünde yaşanan bu olayın nasıl sonuçlanacağı merak konusudur.


Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu Dizisi

Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun ve Bülent Seyran gibi başarılı oyuncuları kadrosunda buluşturan Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, yeni bölümü ile 3 Nisan Çarşamba akşamı Kanal D’de izleyicilerle buluşacak.


Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu Dizisi
  • Dizi Adı: Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu
  • Yönetmen: Yusuf Pirhasan
  • Senarist: Uğraş Güneş
  • Oyuncular: Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran
  • Yayın Günü: 3 Nisan Çarşamba
  • Yayın Saati: Akşam saatleri
Kaynak: Milliyet
Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2024, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER