Tuba Ünsal: Modellikten Oyunculuğa Başarılı Bir Geçiş

Tuba Ünsal, modellik kariyerinden oyunculuğa başarılı bir geçiş yapmıştır. İşte Tuba Ünsal'ın kariyerindeki dönüm noktaları ve başarı hikayesi.

Tuba Ünsal: Modellikten Oyunculuğa Başarılı Bir Geçiş

1998 yılında Elite Model Look yarışmasında adını duyuran ve ardından oyunculuk kariyerine adım atan Tuba Ünsal, İstanbul'a gelerek büyük bir çıkış yakaladı. Aynı yıl "Kırık Hayatlar" dizisiyle televizyon dünyasına adım atan Ünsal, "Kurt Kapanı", "Kara Melek", "Mumya Firarda" ve "Karaoğlan" gibi projelerle tanınmıştır. Ayrıca "Vizontele Tuuba", "Bu Kâp Seni Unutur mu?", "Öyle Bir Geçer Zaman ki" ve "İçerde" gibi başarılı yapımlarda da rol almıştır.

"O YARIŞMADA 17 DEĞİL, 15 YAŞINDAYIM"

Empati programında konuk olan 42 yaşındaki başarılı oyuncu, yaptığı işlerin karşılığını almanın kendisini şanslı hissettirdiğini belirtirken, dikkat çeken bir itirafta bulundu. Ünsal, "Bir şey itiraf edeyim mi, o güzellik yarışmasında 15 yaşındayım gibi davranıyoruz. İnsanlar analiz yaptıklarında gerçek yaşımız ortaya çıkıyor. Boyum 175 cm değil ama öyle söylettiriyorlar. Kampta 'Şu kiloyu söyleyeceksin' diye talimat alıyoruz. Güzellik yarışmalarının kaldırılması gerektiğini düşünüyorum." ifadelerini kullandı.


Tuba Ünsal: Modellikten Oyunculuğa Başarılı Bir Geçiş

"GÜZELLİK YARIŞMALARI KALKSIN"


Tuba Ünsal: Modellikten Oyunculuğa Başarılı Bir Geçiş

Aralık 2022'de Doğu Demirkol'un sunduğu bir programa katılan Ünsal, "Yeni modellere bakınca nerede bizim dönemin modelleri?" sorusuna ilginç bir yanıt vermişti. Güzellik yarışmalarının tamamen kaldırılması gerektiğini savunan Ünsal, "Bir kız yürüyor, poposuna, eline, başına bakıp güzel mi değil mi diye değerlendiriliyor. Bu yaklaşımın artık çağ dışı olduğunu düşünüyorum. Birinin güzel olup olmadığını belirleyen tek kriterin fiziksel görünüm olmaması gerektiğini düşünüyorum." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Kaynak: Milliyet


Kaynak: Milliyet
Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2024, 17:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER