Türkiyenin İlk Kadın Kasabı Durmak Bilmiyor!

Bir çok tv programı ve sosyal medyada yaptığı çalışmalarla fenomen olan nam-ı diğer kasap kadın yani Semrah Doğan, 19 yıllık tec

Türkiyenin İlk Kadın Kasabı Durmak Bilmiyor!


Bir çok tv programı ve sosyal medyada yaptığı çalışmalarla fenomen olan nam-ı diğer kasap kadın yani Semrah Doğan, 19 yıllık tecrübesi ve başarılı sunumlarıyla yeni projeleriyle gümbür gümbür gelmeye hazırlanıyor. 




Kasap Kadın Semrah Doğan, bir çok firma ve kurumsal restorantların yöneticisi olarak görev aldığı işlerdeki başarısıyla, Televizyon dünyasının ilgi odağı haline gelmişti. Özellikle ülkemizdeki erkek kasapların yoğun olduğu sektörde, bayan olarak girip, inanılmaz derecede başarılı bir şekilde, kariyerine devam etmesiyle, imkansızı başaran isimler arasında olmayı başarabilmişti. Şimdilerdeyse, kendi ismini daha da ileriye götürecek bir projeyle sizlerin karşısına geliyor.




19 yıllık bir iş tecrübemle bu sektörde isim yapmak için doğru bildiklerimi yapıyorum. Hiçbir zaman bana ters gelen veya işler yolunda gitsin diye, kimseye onay vermedim hayatımda. Kendi bildiklerim ve inanındıklarım sayesinde bir çok basın mensubu arkadaşım her daim yanımda oldu. Ve şuan Türkiye'de bayan kasap fikri denilince sadece ben akla geliyorum. Ve bir çok haber çalışmalarında beni uzman görüşü olarak almaktalar. Başarılı bir PR ismimin olduğunu düşünüyorum ve de kendi işimdeki başarımı da bununla birleştirince, böylesine güzel bir restorantın başına geçmek benim için çok mutluluk verici oldu diyebilirim. 2018 yılında daha nice sürprizlerle karşınızda olmaya devam edeceğim!"






Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2018, 10:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER