Ünlü Filmin Galasında Yaşananlar Herkesi Üzdü

Ünlü Filmin Galasında Yaşananlar Herkesi Üzdü

Ünlü Filmin Galasında Yaşananlar Herkesi Üzdü

Murat Boz ve Burak Özçivit'in başrollerini paylaştığı  'Kardeşim Benim 2' filmine aynı akşam iki farklı gala gerçekleştirildi. 'Kardeşim Benim 2' ekibi, Kanyon AVM'deki asıl gala öncesi Özdilek'te halk gösterimi yaptılar.

SEVENLER YARIŞ İÇİNE GİRDİ

Ortalama 5 bin kişinin seyrettiği halk gösteriminde, sinemaseverler Burak Özçivit ve Murat Boz'la selfie çektirmek için birbirleriyle yarış içine girdi. Boz ve Özçivit'in bazı hayranlarının, heyecandan ağlaması gözlerden kaçmadı.

Galada Fahriye Evcen, eşi Burak Özçivit ile beraberdi. Güzel oyuncu, "Burak ve Murat çok iyi anlaşıyorlar. Setlerini ziyaret etmiştim. Kamera önünde olduğu kadar arkasında da iyi vakit geçiriyorlar. Bence birinci filmden daha komik bir film oldu" açıklamasını yaptı.

Murat Boz'un ilk filmde rol alan ancak devam filminde oynamayan sevgilisi Aslı Enver, galaya gelmedi. Enver, beraber çektirdikleri bir fotoğrafı sosyal medyada "Canım sevgilim. Çok güzel geçsin gecen. Seni seviyorum" yorumuyla paylaşarak, Boz'a destek oldu. Burak Özçivit, "Filmde Aslı da olsun çok istemiştik ama programına uymadı. İnşallah ileride tekrar çalışırız"  dedi.

Gecenin tadını ise meydana gelen tatsız bir olay kaçırdı. Kanyon AVM'deki galaya davet edilen Erol Taşçı içeri alınmadı. Görevli tarafından tartaklanan oyuncu, "Beni Timur Savcı ve ekibi çağırdı. Sinemaya senelerimi verdim. Yaşadığım çok kötü bir olaydı" diyerek, üzüntüsünü anlattı.

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2017, 16:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER