Ünlülerin Gündemdeki Konuları

Ünlülerin gündemdeki konuları hakkında en son haberleri ve dedikoduları burada bulabilirsiniz. Magazin dünyasının nabzını tutan içeriklerle güncel kalın.

Ünlülerin Gündemdeki Konuları

Tuba Ünsal: Sağlıklı Yaşam ve Eleştirilere Cevap


Tuba Ünsal: Sağlıklı Yaşam ve Eleştirilere Cevap

Oyuncu ve model Tuba Ünsal (42), önceki gün bir mekandan çıkarken görüntülendi. Ünsal, elindeki ödem giderici suyunu soran gazetecilere; "Devamlı böyleyim, insan vücuduna iyi baktığında zihni de iyi oluyor. Gerçi en son lahmacun yerken çekmiştiniz" diye cevap verdi.

CZN Burak ve Cannes Film Festivali

Ünlü isim, CZN Burak olarak bilinen şef Burak Özdemir'in Cannes Film Festivali'ne katılması ve sosyal medyadan aldığı tepkilerle ilgili konuştu. "Ne ayıp bir şey! Yani kimiz biz? Ona kebapçı, buna model, ona sanatçı diye tanımlar... Bir kebapçı olarak gitmişse oraya, onun sadece alkışlanması gerekiyor!" dedi. Kendi yapamadıklarımız üzerinden bir hapislikle hayata yaklaşıyoruz. Ne münasebet ya, o çocuk genç yaşta o kadar başarılı oldu ki! Ve kimi kırdı, kimi üzmüş? Ben depremde CZN Burak'ın ne kadar çok çalıştığını biliyorum.

Aleyna Tilki ve Şöhret


Aleyna Tilki ve Şöhret

Oyuncu, Aleyna Tilki’nin küçük yaşlarda şöhret olmaktan dolayı çocukluğunu yaşayamadığını söylediği açıklamasını; "Ben olan her şeye şükrediyorum. Gerçekten o yüzden de çok mutluyum. İnsan hayatta başına gelen kötü şeylere elindeki feneri tutarsa onlar büyür, güzel şeylere elindeki feneri tutarsa güzellikleri büyütür. O yüzden bence Aleyna da büyüdükçe bunu yaşayacaktır" sözleriyle değerlendirdi.

Deniz Akkaya ve Kızı


Deniz Akkaya ve Kızı

Deniz Akkaya'nın devlet korumasına alınan kızı A.Ö. ile yaşadığı problemlerle ilgili bir soru üzerine Tuba Ünsal, şöyle yanıt verdi: "Ben de bir kız çocuğu büyütüyorum. Yalnız bir anne olmanın insanı bazen çok zor duruma soktuğu zamanlar oluyor. Çocuklar, ergenliklerini bizim çocukluğumuzda yaşadığımız gibi yaşamayabiliyorlar. Her iki taraf içinde kalbimin içinden derinden beni çok etkiledi bu olay. Full sevgi gönderiyorum hem anneye hem çocuğa."

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2024, 08:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER