Ünlülerin yeni yıl paylaşımları

Bu seneki yılbaşı kutlamaları koronavirüs tedbirleri nedeniyle evlerde yapıldı.

Ünlülerin yeni yıl paylaşımları

Bu seneki yılbaşı kutlamaları koronavirüs tedbirleri nedeniyle evlerde yapıldı. Sanat camiasının ünlü isimleri ise 2020'yi uğurlarken o anlarını Instagram hesapları üzerinden paylaştı. Aileleriyle ve dostlarıyla birlikte paylaşım yapan isimler 2021 için iyi dileklerde bulundu. İşte o paylaşımlar... Ünlülerin yeni yıl paylaşımları #1 "Bol kahkahalı seneler." Ünlülerin yeni yıl paylaşımları #2 "Çok ama çok mutlu bir yıl dileriz." Ünlülerin yeni yıl paylaşımları #3 "Anneanne ziyareti ile uğurluyoruz 2020'yi." Ünlülerin yeni yıl paylaşımları #4 "2020'ye götürdüklerinin yanında getirdiği tüm güzellikler için şükrediyorum. 2021 bize sağlık başta olmak üzere bir sürü bir sürücü güzel şey getir. Heyecanla bekliyoruz." Ünlülerin yeni yıl paylaşımları #5 "2020.. Zorlukların ve kayıpların yılıydı. Ertelenmiş hayallerin, ertelenmiş mutlulukların... ve kaybolmuş sevinçlerin... 2021.. Başta sağlık olmak üzere... dilerim ki tüm hayallerin gerçeğe döndüğü, sevinçlerin eksiksiz yaşandığı muhteşem bir yıl olsun."
Ünlülerin yeni yıl paylaşımları #6 "Hadi 2020 öpüyorum seni, yallahhh." Ünlülerin yeni yıl paylaşımları #7 "2020’yi sakın aratma 2021. Sağlıklı, umutlu, mutlu yıllar." Ünlülerin yeni yıl paylaşımları #8 "2021 sağlık, huzur, bolluk, bereket getirsin." Ünlülerin yeni yıl paylaşımları #9 "2020'yi yok sayıyorum. Hepinize sağlığın, sevginin ve özgür bir hayatın olduğu, bol neşeli, sahici, sarılmalı, sevmeli koca bir sevgi yılı diliyorum. Gerisi tam anlamıyla hikaye... Hepinizi çok seviyorum. Yeni yılınızı sevgiyle kutluyoruz. Sevgi ve aşk yakanıza yapışsın."
Ünlülerin yeni yıl paylaşımları #10 "Hepinize sağlıklı, mutlu, huzurlu, sevdiklerinizle rahatça görüşebildiğiniz güzel bir yıl diliyoruz. Nazlı, Narin, Ali Sunal..." Ünlülerin yeni yıl paylaşımları #11 "2021’in bize en büyük hediyesi Allah’ın izniyle Eliz’imiz olacak..Sağlık, mutluluk, huzur diliyoruz herkese..Happy new year dedi oğlum :)) İyi seneleeeeerrr."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER