Yalan Dizisi Tanıtımı

Yalan dizisi, sürükleyici hikayesi ve etkileyici karakterleri ile izleyicileri ekrana kilitleyecek! Başrollerdeki oyuncuların performanslarıyla dikkat çeken bu dizi, dram ve gerilim dolu anlarıyla izleyenleri büyüleyecek.

Yalan Dizisi Tanıtımı

Yakında Kanal D’de seyirciyle buluşmaya hazırlanan yeni dizi ‘Yalan’ın ilk tanıtım filmi izleyicilerle buluştu. Fragman, Melike karakterine hayat veren Aslıhan Güner'in tutuklanarak cezaevine girmesiyle başlayarak izleyicilere dram dolu anlar vaat ediyor. Süreç Film'in yapımcılığını üstlendiği projenin senaryosunu Cem Akyoldaş ve Murat Boyacıoğlu kaleme aldı.

Tanıtım fragmanında, yıllar sonra cezaevinden çıkarak kızına kavuşan Melike’nin gerçeklerle dolu bir yalanın içinde olduğuna dair ipuçları veriliyor. Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken yapım, Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylül Tumbar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Serra Pirinç, Atakan Hoşgören, Renan Bilek, Kubilay Tunçer ve Zeynep Eronat gibi isimleri bir araya getiriyor. Yönetmen koltuğunda ise Hakan İnan bulunuyor.

  • Yapım: Süreç Film
  • Yapımcılar: Ali Gündoğdu, İnci Gündoğdu
  • Oyuncular: Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylül Tumbar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Serra Pirinç, Atakan Hoşgören, Renan Bilek, Kubilay Tunçer, Zeynep Eronat
  • Senaristler: Cem Akyoldaş, Murat Boyacıoğlu

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2024, 08:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER