Yalın, 20. Yılını Sevenleriyle Kutladı

Yalın, müzik kariyerinde 20. yılını sevenleriyle birlikte kutladı. Unutulmaz bir gece, unutulmaz anılarla dolu oldu. Detaylar için tıklayın!

Yalın, 20. Yılını Sevenleriyle Kutladı

Türk pop müziğine unutulmaz eserler kazandıran Yalın, profesyonel müzik kariyerinin 20. yılını üçüncü kez Volkswagen Arena'da hayranlarıyla birlikte kutladı. Biletleri bir ay öncesinden tükenen konser öncesinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Yalın, kendisine yöneltilen soruları içtenlikle yanıtladı. Basın mensuplarının konserlerin başarısına dair sorularına karşılık Yalın, "Dinleyicimin bana verdiği kıymet için minnettarım" ifadelerini kullandı.

Yalın: "Keşke Her Yere Gidebilsem"


Yalın:

İstanbul konserlerinin ardından Türkiye turnesine çıkacak olan Yalın, "Uzun zaman oldu gitmeyeli. Bu yüzden çok heyecanlıyım. Keşke imkan olsa, her yere gitsem. Çok özledim onları" şeklinde konuştu. 31 Mayıs'ta Beşiktaş Stadyumu'nda 40 bin kişiye vereceği konser hakkında da konuşan sanatçı, "Hayallerimde bu yoktu. Orada konser vermek, böyle bir satış yapmak hayallerimin çok ötesinde. Ekipten satış rakamları ile ilgili mesajlar geliyor. 'Bu gerçek mi?' diyorum. Çok teşekkür ediyorum" dedi.


Yalın, 20. Yılını Sevenleriyle Kutladı

"İçimdeki çocuğa söylüyorum bütün şarkılarımı. İçimdeki çocuğun elinden tuttukları için hepsine teşekkür ediyorum" diyen Yalın, dinleyicileriyle unutulmaz bir gece geçirdi.


Yalın, 20. Yılını Sevenleriyle Kutladı

5 Bin Kişilik Doğum Günü Kutlaması!


5 Bin Kişilik Doğum Günü Kutlaması!

Yalın'ın ekibi sürpriz bir doğum günü kutlaması hazırladı. 44 yaşına giren sanatçı, sahneye getirilen doğum günü pastasını hayranlarıyla birlikte kesti. Seyircilerin "İyi ki doğdun Yalın" sloganlarına karşılık, duygusal anlar yaşayan Yalın, "Herkes için sağlık ve bol bereket diliyorum. Çok teşekkür ederim" dedi. Sevilen şarkılarını sevenleriyle birlikte seslendiren Yalın, muhteşem bir geceye imza attı.

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2024, 10:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER