Yeni Bölümde Dans Sürprizi!

Yeni bölümde heyecan dolu bir sürpriz seni bekliyor! Dansın büyüsüne kapılacak ve unutulmaz anlar yaşayacaksın. Kaçırma, şimdi izle!

Yeni Bölümde Dans Sürprizi!

'İnci Taneleri' perşembe akşamları Kanal D'de yayınlanmaya devam ediyor. Bu hafta ekrana gelecek 13. bölümde Ayça'nın okulunda düzenlenen bahar şenliğinde Anadolu Ateşi Kıvılcım Çocuk Dans Topluluğu nefes kesen bir gösteriyle sahne alacak.

Haftanın Özeti


Haftanın Özeti

Bugün ekrana gelecek bölümde; Dilber, Azem'e olan kırgınlığını sürdürürken, Yıldız'la iş kurmaya karar verecek. Ayça'nın kaygıları, Azem ile Piraye'yi yeniden birbirine yakınlaştıracak.


Yeni Bölümde Dans Sürprizi!

Anadolu Ateşi Kıvılcım Dans Topluluğu


Anadolu Ateşi Kıvılcım Dans Topluluğu

Anadolu Ateşi Kıvılcım Dans Topluluğu, Türkiye'nin ilk profesyonel çocuk dans topluluğu olup Anadolu topraklarının zenginliklerinden derlenen koreografileriyle dikkat çekmektedir. İnci Taneleri izleyicileri yeni bölümde Kıvılcım'ların kısa bir gösterisine tanık olacak.

Azem'in Arayışı


Azem'in Arayışı

İnci Taneleri'nin son yayınlanan bölümünde Azem kızını aramak için kuruma tekrar geldi. Kadriye'nin verdiği ipuçları Azem'i kızına bir adım daha yaklaştırırken, Arcan'ın soyadını öğrenme çabası seyircileri heyecanlandırdı.

Aleyna ve Reyyaz Arasındaki Gerilim


Aleyna ve Reyyaz Arasındaki Gerilim

25 Nisan tarihinde yayınlanan bölümde Cihan ve Necmi, Reyyaz'ın ofisine gelirken Aleyna'nın kaçması gerilimi artırdı. Reyyaz'ın Aleyna'yı bulma çabaları ve Necmi ile yaşanan olaylar izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor.

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2024, 07:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER