Yılmaz Erdoğan'ın Yönetmenliğini ve Başrolünü Üstlendiği 'İnci Taneleri' Sezon Finaliyle Ekranlara Veda Etti

Yılmaz Erdoğan'ın hem yönetmenliğini hem de başrolünü üstlendiği 'İnci Taneleri' dizisi sezon finaliyle duygusal bir veda yapıyor. Erdoğan'ın ustalığı ve hikayenin dokusu ekranlara yansıyor.

Yılmaz Erdoğan'ın Yönetmenliğini ve Başrolünü Üstlendiği 'İnci Taneleri' Sezon Finaliyle Ekranlara Veda Etti

Kanal D'nin sevilen dizisi 'İnci Taneleri', sezon finaliyle ekranlara veda etti. Senaryosunu Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı ve başrolünde yer aldığı dizi, final bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı.

Final bölümünde Zahir'in (Mustafa Yıldıran), Dilber (Hazar Ergüçlü), Yıldız (Ümit Beste Kargın) ve Zerre'ye (Orkuncan İzan) saldırmasıyla yaşanan arbedede bıçaklanan karakter merak konusu oldu. Cihan (Kubilay Aka) ve Nehir'in (Sera Kutlubey) annelerinin mezarlık ziyareti sırasında babaları Azem (Yılmaz Erdoğan) ile karşılaşmaları ise duygusal anlar yaşattı.

Azem'in gerçek kimliğinin ortaya çıkmasıyla Piraye (Selma Ergeç) büyük bir hayal kırıklığına uğradı. Azem, Piraye ve Ayça (Ülkü Hilal Çiftçi) ile vedalaşmak için Piraye'nin evine gitti. Piraye'nin duygusal sözleri, Azem'i derinden etkiledi ve izleyicilere duygusal anlar yaşattı.

'İnci Taneleri', ilk bölümden itibaren reytinglerde zirvede yer alarak sezon finaliyle de üç kategoride birinci oldu ve izleyicilerinden büyük beğeni topladı.

Kaynak: Milliyet


Kaynak: Milliyet
Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2024, 08:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER