Genç Çiftin Mutlu Günü

Genç çiftin mutlu günü, sevdikleriyle bir araya gelerek unutulmaz anlar yaşadıkları özel bir günü kutlar. Aşk dolu anıları ve neşe dolu anları bir araya getiren bu mutlu gün, unutulmaz bir şekilde hatırlanacak.

Genç Çiftin Mutlu Günü

Biri gelinliğiyle diğeri damatlığı içinde gençliklerinin doruğunda kelimenin tam anlamıyla "tablo gibi" görünüyorlardı. Hatta genç model evlendikten sonra kocasının soyadıyla anılmak istediğini basın mensuplarının önünde söylemişti. Şimdi bu çift son birkaç gündür magazin gündeminin ilk sıralarında. Ama bunun nedeni yeni evlilerden gelen bebek haberi değil. Güzel modelin kalbini kıran bir olay.

Barbara Palvin'in İhanet Şoku


Barbara Palvin'in İhanet Şoku

Moda dünyasının en gözde isimlerinden biri olan model evleneli daha bir yıl bile olmadığı halde eşi tarafından aldatıldı. Güzel model Barbara Palvin, genç kızın, eşi Dylan Sprouse ile birlikte olduğunu açıklayıp bununla övünmesi sonucu ihanet skandalıyla gündeme geldi.


Genç Çiftin Mutlu Günü

Düğün Törenindeki Detaylar


Düğün Törenindeki Detaylar

Barbara Palvin ile Dylan Sprouse'un düğün töreni geçen yıl temmuz ayında gerçekleşti. Palvin'in memleketi Budapeşte'de gerçekleşen tören, aile ve yakın dostlarının katılımıyla sade ve romantik bir atmosferde gerçekleşti. Palvin, tören esnasında ünlü tasarımcıların imzasını taşıyan üç farklı gelinlik giydi.

Barbara Palvin: "Gece yarısından sonra gelinliğimi değiştirip kırmızı elbise giymek zorundaydım. Artık bir gelin değil bir erkeğin eşiyim."


Genç Çiftin Mutlu Günü

Barbara Palvin ve Dylan Sprouse'un düğün organizasyonunu kendileri planladı. Damat Sprouse, törende sadece orada bulunması gerektiğini belirtti ve gecenin anlamını "unutulmaz bir an" olarak nitelendirdi.


Genç Çiftin Mutlu Günü

"Bayan Sprouse" dedirttiğimizi hatırlattığı bir anı oldu. Artık kocamın soyadıyla çağırın beni.

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2024, 10:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER