Yonca Evcimik: Yurtdışındaki Starların Etkileri ve Müzik Kariyeri Hakkında Açıklamalar

Yonca Evcimik, yurtdışındaki starların etkilerini ve müzik kariyerini anlatıyor. Türk pop müziğinin sevilen ismi, uluslararası sahnede edindiği deneyimleri paylaşıyor.

Yonca Evcimik: Yurtdışındaki Starların Etkileri ve Müzik Kariyeri Hakkında Açıklamalar

Şarkıcı ve oyuncu Yonca Evcimik, Nişantaşı'nda alışveriş yaparken görüntülendi. Pop müziğin önemli isimlerinden olan Evcimik, Türkiye'de sahne alan birçok ismin yurtdışındaki ünlü starlardan etkilendiğini belirtti. Evcimik, müzik dünyasında güncel gelişmeleri takip edemediğini ancak kendi yeteneğiyle var olduğunu ifade etti.

Yurtdışındaki Starlar ve Etkileri


Yurtdışındaki Starlar ve Etkileri

Evcimik, "Yurt dışındaki tüm starlar Walt Disney'den yetişmiş, bizim ülkemizde böyle bir şey yok. Ben kendi kendimi yetiştirdim. Orada şarkı söylemeyi ve aktörlüğü öğreniyorlar. Hepimiz bir şeyden etkileniyoruz, kılık kıyafetten tutun da..." dedi.

Dans Genlerimde Var


Dans Genlerimde Var

Genetik olarak yıllara meydan okuduğunu belirten Evcimik, "Doğduğumdan beri dans ediyorum. Mümkün olduğunca spor yapıyorum. Ancak sırf bu meslek uğruna da hayattan da vazgeçmem. Sahne, kariyer bir yere kadar; ölüp gideceğiz bir gün" şeklinde konuştu.

Aşk ve Evlilik


Aşk ve Evlilik

Aşkın hayatının merkezinde olmadığını vurgulayan Evcimik, evlenme ve çocuk doğurma konusundaki düşüncelerini paylaştı. "Ben hiç evlenmeyi düşünmedim, çocuk doğurmak için evlenen arkadaşlarım var. Ben hiç öyle olmadım. Bu çocuğum olmayacak anlamına gelmez, bakarsınız evlat edinirim. Hayata birini kazandırmak ne kadar kıymetli bir şey." şeklinde konuştu.

Evcimik, son zamanlarda yaptırdığı yüz uygulamaları hakkında da açıklamalarda bulundu. "Ben estetik ameliyat olmadım. Bu tamamen vitaminlerle yapılan bir uygulama, likit dolgu yapılıyor hücrelere. Arkasından kök hücre yaptırdım yüzüme ve boynuma, bebek kordonundan, en önemlisi bu. Oradaki bütün yavaşlamış hücreleri çalıştırıyor, artık ne estetiğe ne başka bir şeye ihtiyaç var." dedi.

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2024, 00:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER