Çağlar Ertuğrul: Yaz Planları ve Avrupa Gezisi

Çağlar Ertuğrul'un yaz planları ve Avrupa gezisi hakkında merak ettikleriniz burada! Ünlü oyuncunun tatil rotası ve keyifli anlarına dair detaylar bu içerikte.

Çağlar Ertuğrul: Yaz Planları ve Avrupa Gezisi

Çağlar Ertuğrul: "Yaz Planlarımda Avrupa Gezisi Var"


Çağlar Ertuğrul:

Nişantaşı'nda görüntülenen oyuncu Çağlar Ertuğrul, "Arkadaşımla kahve içtim, şimdi eve geçiyorum. Her şey yolunda, dijitaldeki işime şok güzel tepkiler geliyor. Tiyatro oyunum devam ediyor. Yeni bir dizi projem var, gayet yoğun ve güzel geçiyor benim için" dedi.

"Maçları Yerinde İzlemek İstiyorum"

Bu yaz Avrupa'ya ağırlıklı bir gezi planladığını söyleyen Ertuğrul, "Hem Filenin Sultanları'nı hem de A Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası'ndaki maçlarını yerinde izlemek istiyorum, böyle bir planımız var" şeklinde konuştu.

"Sağlığımı Vitaminlerle Koruyorum"

Yoğun tempoda çalışırken sağlığını korumak için vitaminler aldığını belirten oyuncu, "Kudret Narı diye bir şey var, herkese tavsiye ediyorum" dedi.

"Kendimi Çok Ciddiye Almam"

Gazetecilerin kendisini Teoman'a benzetmesine ise Ertuğrul, "Yüzde 50 diyelim, kendimi çok ciddiye almam, kendini çok önemseyen insanları sevmem. Az önce arkadaşımla otururken bir şey dikkatimi çekti; trafikte insanlar çok bencil, bu bence çok saygısız bir durum" şeklinde konuştu.


Çağlar Ertuğrul: Yaz Planları ve Avrupa Gezisi

"Setlerde Bencil Oyuncularla Karşılaşmadım"

Oyuncuya setlerde bencil oyuncularla karşılaşıp karşılaşmadığı sorulunca Ertuğrul, "Ufak çaplı krizler muhakkak oluyor ama çok şükür benim başıma gelmedi" yanıtını verdi.

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2024, 01:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER