Zayıfladılar, evrim geçirdiler, hayatları değişti

Zayıfladılar, evrim geçirdiler, hayatları değişti

Zayıfladılar, evrim geçirdiler, hayatları değişti

Mide küçültme ameliyatı sonrasında 70 kilo veren Okan Karacan günden güne eriyor.


Prodüksiyon şirketi ve köfteci dükkanı açarak ticarete atılan Okan Karacan, zayıfladıktan sonra ilginç roller geldiğini ancak oyunculuğu düşünmediğini açıklamıştı.


İŞTE OKAN KARACAN'IN SON HALİ:


Emre Aydın geçen sene evlendiği Eda Köksal sayesinde 14 kilo verdi. 85 kilodan 71 kiloya düştü.


Emre Aydın “Eşimin desteği ile eski kiloma kavuştum. Bana her gün spor yaptırıyor. tüm diyet yemeklerimi kendisi hazırlıyor” dedi.


90 KİLO VERDİ

Oyuncu Pelin Öztekin 153 kilo olunca Nisan 2015’te mide küçültme ameliyatı olmuştu.


22 ayda 90 kilo verip 63’e düştü. Düzenli spor da yapan Pelin Öztekin’in değişimi inanılmaz.


2 YILDA 35 KİLO VERDİ

Star TV’de izdivaç programı sunan Zuhal Topal, Yenibosna’daki Starcity Outlet Center’da düzenlenen söyleşide nasıl zayıfladığını açıkladı. “3 yıl önce kızım Lina’ya hamileyken kilo aldım. Doğurunca emzirerek zayıfladım. Sonra diyete başladım. Az ve sık yiyorum. Her gün 1 tatlı kaşığı çörek otu tüketiyorum. 2 yılda 35 kilo verdim” dedi.


Tüp mide ameliyatı yöntemiyle 60 kilo veren Hamdi Alkan, ameliyat sonrası "Keşke daha önce olsaydım" diyerek, kararı hakkında mutlu olduğunu açıkladı.


Seren Serengil bundan kısa süre önceye kadar balık etliydi. Ama gerek sağlık sorunları gerekse kilolu hallerinden sıkılması onu yeni Seren olmaya itti. Mide ameliyatı olan Seren Serengil kilolarından kurtuldu. Sıkı bir diyet ve sporla da süper bir görünüme kavuştu.


Işın Karaca şöhretinin ilk yıllarında sahnelerin güçlü sesi ama kilolu yıldızıydı. Bir gün kızı Kaçak İddaa Mia için kilo vermeye karar verdi. İnaılmaz bir azimle zayıflamaya başladı. Kilolarından kurtuldu ve yepyeni bir Işın Karaca vardı karşımızda.


Opera sanatçısı Hakan Aysev bir zamanlar çok kiloluydu. Ama geçirdği mide ameliyatı ve dikkat etmesi sonucu kilo vererek hayatı değişti.


Oyuncu Ümit Erdim de azimle kilo verip yepyeni bir görünüme kovuşanlardan. Erdim'in de yaşadığı değişim inanılmaz.


Ezgi Mola şöhretinin ilk yıllarında tonton bir oyuncuydu. Ama özgüvenini geri kazanmak için zayıflamaya başladı. Verdiği kilolarla yeniden doğdu.


O da bir zamanlar kilolu bir ünlüydü! Sahnede daha rahat etmek istedi. Fatih Ürek geçirdiği mide ameliyatından sonra 98 kilodan 75 kiloya düştü.


Şeyla Halis Cennet Mahallesi dizisinin 'oynak balinası' olarak tanındı. Ama artık öyle anılmak istemiyordu ve kilo vermeye başladı .O artık daha zayıf biri.


Seda Akgül


Recep İvedik 4 filmindeki şişman kız 'Aslıhan' olarak tanıdık onu. Ece İncebay, filmindeki hallerinden sonra kilo vermeye karar verdi ve bıçak altına yattı.


Ortaya çıkan manzara inanılmazdı!


Linet


Hazal Kaya


Son olarak 'O Hayat Benim' ile izleyici karşısına çıkan ve rolü için 30 kilo alan Yeşim Ceren Bozoğlu, diziden ayrıldıktan sonra sıkı bir diyete başladı.


Fazla kilolarından hızla kurtulan oyuncu sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla büyük beğeni topladı.


21 GÜNDE 7 KİLO VERMİŞTİ

Yeşim Ceren Bozoğlu, geçtiğimiz yıllarda da bir spor merkezi aracılığı ile 21 günde 7 kilo vermişti.


Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2017, 21:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER