65 yaş üstü sanatçılar konuştu

Sabah Gazetesi'nden İlker Gezici'nin haberine göre Corona virüse karşı önlemlerini artıran devletin 65 yaş üstüne getirdiği sokağa çıkma yasağına 84 yaşındaki Aydemir Akbaş'tan destek geldi. Gezmeyi çok sevmesine rağmen evinden çıkmadığını belirten Akbaş, şunları söyl.

65 yaş üstü sanatçılar konuştu

Sabah Gazetesi'nden İlker Gezici'nin haberine göre Corona virüse karşı önlemlerini artıran devletin 65 yaş üstüne getirdiği sokağa çıkma yasağına 84 yaşındaki Aydemir Akbaş'tan destek geldi.

Gezmeyi çok sevmesine rağmen evinden çıkmadığını belirten Akbaş, şunları söyledi: "Ben bu milleti anlamıyorum kardeşim. Yasakları delmek nedir? Ayıp ya! 'Çıkma' diyorlarsa, çıkma. Ben bile evde oturuyorum. Sıkın biraz dişinizi. Başkalarının sağlığını tehlikeye atmayın. Çıkmayın dışarı."

'ÖLMÜŞÜM HABERİM YOK'

70 yaşındaki Mazhar Alanson ise bu kararla ilgili "Bana sokak yasak. '65 yaş üstü çıkamaz' denilince yaşlandığımı idrak ettim. Ölmüşüz de haberimiz yok" diye espri yaptı.

65 yaş üstüne getirilen sokağa çıkma yasağına destek veren 68 yaşındaki İbrahim Tatlıses, bulmaca çözerek vakit geçirdiğini söyledi: "Bu zor süreci ben de sizin gibi evde geçiriyorum. Lütfen evinizde kalın!"

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER