Akrep Nalan sosyal medyadan tepki gösterdi!

Siyasilerin hesaplı çöküşü alıkoymak için normalleşmeye yeşil ışık yaktığını iddia eden Akrep Nalan, besbelli normalleşmeye kullanışlı bir ortamın olmadığını dile getirdi. MedyaRadar'ın haberine göre hükümeti kendi bekasını düşünmekle suçlayan ve kaç insanın öl.

Akrep Nalan sosyal medyadan tepki gösterdi!

Siyasilerin hesaplı çöküşü alıkoymak için normalleşmeye yeşil ışık yaktığını iddia eden Akrep Nalan, besbelli normalleşmeye kullanışlı bir ortamın olmadığını dile getirdi.

MedyaRadar'ın haberine göre hükümeti kendi bekasını düşünmekle suçlayan ve kaç insanın öleceğiyle ilgilenmediğini de öne süren meşhur şarkıcı, “Arkadaşlar normalleşmeyin. Normalleşecek bir koşul yok. Ölürsünüz. Sizin ölmenizle bitmez sevdiklerinizi de öldürürsünüz. Normalleşmeyin. Binleri kendi çöküşünü tecil etmek için yarı olumlu bir tablo varmış gibi bir idrak yaratıyor. Algıda seçicilik yapın. Onların sizin sağlık sorunları yaşamanıza neden olacak kararlarına dahil olmayın. Siz sokağa çıkmaz, bağlantı etmez, kendinizi ve yakınlarınızı izole ederseniz hastalıklarla karşılaşma riskiniz düşecektir. Şu esas normalleşmeye neden olacak bir tıbbi tablo yok. Hesaplı bir çöküşü durdurmak ve kendi bekalarının hasarını azaltmak isteyen muktedirler var. Kaç kişinin öleceğiyle ilgili değiller. Kendilerinin ve siyasetlerinin hayatta kalmasıyla ilgililer. Arkadaşlar normalleşmeyin. Ölürsünüz. Öldüğünüzle kalmaz, başkalarının ölümüne de neden olabilirsiniz. Oturun oturduğunuz yerde.” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER