Aleyna Tilki yeni şarkısıyla dünya listelerinde

DÜNYA LİSTELERİNDE Aleyna Tilki, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Yeni çıkan şarkımız an itibari ile 4 Milyon izlenmeyi geçerek yine dünya listelerinde yerini aldı.

Aleyna Tilki yeni şarkısıyla dünya listelerinde

DÜNYA LİSTELERİNDE

Aleyna Tilki, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Yeni çıkan şarkımız an itibari ile 4 Milyon izlenmeyi geçerek yine dünya listelerinde yerini aldı. Herkese teşekkür ederiz" mesajını paylaştı.

Şarkı ve klip hazırlıkları esnasında keyifle çalıştığını belirten Aleyna Tilki, "Bu klip adeta benim masalım. Tanıdık tüm masalları yeniden yazdığımız sürprizlerle batmış bir klip oldu. Genelde kliplerimin yönetmenliğini ben yaparım. Fakat bu sefer ben yönetmedim, setteki günlerimi masalların neşelendirici dünyasında gezinerek geçirdim ve fazla eğlendim.

Klip aynı şarkımızın ismi gibi masalsı bir dünyada geçiyor. Ayrıca klipte oldukça tatlı bir unicorn da var. Onların masalsı ve renkli dünyası bana tekrar tekrar ilham kaynağı olmuştur. İzleyen herkese kendi masallarının kahramanı olmaları ve aşklarının peşinden koşmaları için ilham vermesini diliyorum" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER