Ameliyat Olan Berna Laçin’in Son Durumu Ne?

Geçtiğimiz gün ameliyat olacağını açıklayan Berna Laçin 9 saat operasyon geçirdi. İşte Berna Laçin’in son durumu…

Ameliyat Olan Berna Laçin’in Son Durumu Ne?

Geçtiğimiz gün ameliyat olacağını açıklayan Berna Laçin 9 saat operasyon geçirdi. İşte Berna Laçin’in son durumu

Tek kişilik oyunuyla Türkiye turnesine çıkan Berna Laçin, geçtiğimiz günlerde Denizli’de rahatsızlık yaşamıştı. Rahatsızlığı sonrasında tüm programlarını iptal eden ve ciddi bir sağlık sorunu yaşadığını duyuran Berna Laçin, geçtiğimiz gün operasyona alındı. 9 saat süren operasyon sonrasında konuyla ilgili resmi hesabından açıklamalarda bulunan ünlü isim, 3 omuruna 6 vidanın takıldığını söyledi. Oyuncu sosyal medyadan ameliyat sonrasındaki açıklamasıyla sevenlerinin yüreğine de su serpti.

Berna Laçin’in Son Durumu Ne, Ne Ameliyatı Oldu?

Yapılan açıklamalarda oyuncunun omur bölgesinden bir disk çıktığı ve bu diskin omurilik zarını yırttığını, aşırı kemikleştiğini ve bir başka diskin de yerinde oynadığı ifade edildi. Omuriliğinde sorun yaşayan ve yürümesi bile yasaklanan Berna Laçin bu rahatsızlık nedeniyle ameliyat oldu. 9 saat süren ameliyatın başarılı geçtiğini duyuran oyuncu, 3 omuruna 6 vida takıldığını açıkladı. hasta yatağından ameliyat sonrasında hemen açıklama yapan sağlık durumunun iyi olduğunu ve istirahat sonrasında normal yaşamına döneceğini ifade etti.

Ameliyat Olan Berna Laçin’in Son Durumu Ne?

10 Gün Yatalak Kalacak

Sağlık durumunu “Ameliyat sonrası Prof. Dr. Azmi Hamzaoğlu geldi ve hocamız durumu şöyle açıkladı: ‘Çok çok nadir gözüken bir vaka, bunu ders olarak da okutacağız. Omuriliğin kendini tamir etmesi için bir hafta-on gün hastanede yatağa bağlı kalacak, hiç kalkmayacak, kendini iyice tamir etsin ondan sonra oturtup yürütürüz. Ameliyat çok başarılı geçti, yürümen mucize zaten o halde bu kadar süre nasıl idare ettin o ayrı hikaye…’ Arayan soran tüm dostlara çok teşekkür ediyorum. Ziyaretçi kabulünden Azmi Hoca pek hoşlanmıyor. Yanımda olduğunuzu biliyorum. Kendimi çok iyi hissediyorum. İyi günlerde buluşmak üzere…” dedi.


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2024, 14:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER