Arabesk Müziği Arabasında Gizli Dinleyen İnsanlar, Ersan Er İle Camlarını İndirdi

2016 yılında çıkardığı TANRIM şarkısı ile müzik piyasasına bomba gibi düşen ERSAN ER çıtayı ALÇAK

Arabesk Müziği Arabasında Gizli Dinleyen İnsanlar, Ersan Er İle Camlarını İndirdi
2016 yılında çıkardığı TANRIM şarkısı ile müzik piyasasına bomba gibi düşen ERSAN ER çıtayı ALÇAK ile daha da yükseltti.



Yaptığı arabesk cover şarkılarla Türkiye çapında clublerde en çok çalan pop şarkıcılar Demet Akalın, Serdar Ortaç, Hande Yener gibi isimlere rakip olmayı başardı.

Yıllar önce verdiği röportajlarda "Bu ülkede arabesk müziği arabanın camlarını kapatarak dinleyen insanlara utanmadan arabesk dinlettireceğim diyen ERSAN ER; bugün bu hedefine ulaştığını ve trafikte insanların arabada son ses şarkılarını dinliyor.”  dedi.

 

Seyhan Müzik etiketiyle müzik severlerle buluşan "BOŞVER" albümü 10 şarkıdan oluşuyor. Çıkış şarkısı yine bir arabesk cover olan ALÇAK'a çekilen albümde, İlle de Sen, Ah Yalan Dünya, Yaşamam Artık gibi arabeskin önemli şarkılarını yepyeni cover versiyonları bulunuyor.

 

ERSAN ER "Arabesk müziği mazlum insan psikolojisinden çıkartıp sosyetik insan statüsüne sokmayı başardık. Daha albüm çıkmadan diğer projenin taslağı için çalışıyoruz ve sevenlerimiz emeklerimizi karşılıksız bırakmıyor. Yepyeni bir tarz olan modern arabeskten sonra sonbaharda başka bir sürpriz için soluksuz çalışmaya devam… Bu yaz tüm club ve beaclerde herkes İlle de Sen deyip aşka gelecek ya da Alçak deyip isyan edecek." dedi.
Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2018, 09:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER