Aşk Gemisi'nin kaptanı hayatını kaybetti

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre üvey kızı Stephanie Steele Zalin, MacLeod’un cumartesi günü erken saatlerde California, Palm Desert’daki evinde hayatını kaybettiğini söyledi.

Aşk Gemisi'nin kaptanı hayatını kaybetti

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre üvey kızı Stephanie Steele Zalin, MacLeod’un cumartesi günü erken saatlerde California, Palm Desert’daki evinde hayatını kaybettiğini söyledi. Zalin, MacLeod’un sağlığıyla ilgili bir sorun yaşamadığını belirtirken ünlü oyuncunun yaşı nedeniyle ölmüş olabileceğini söyledi.

Zalin MacLeod için; “Tanıdığım en şaşırtıcı, eğlenceli kişiydi. Yaşamın her dakikasından zevk aldı” dedi.

Sitcom hayranları tarafından gülümsemesiyle tanınan MacLeod, Gene Kelly’den Janet Jackson’a kadar pek çok yıldızların konuk olduğu bir gemi yolculuğuna çıkmaya karar verdi ve böylece "Aşk Gemisi" ortaya çıktı.

Eleştirmenler tarafından küçümsenmesine rağmen, dizi oldukça popüler oldu. 11 sezon süren dizinin yanında MacLeod’un yine geminin dümeninde olduğu iki film de dahil olmak üzere birkaç TV filmi de yapıldı. MacLeod, 2013’te verdiği bir röportajda yapımla ilgili, “Eleştirmenler nefret etti. Akılsızca dediler, ama biz iyi niyetle devam ettik” dedi.

Associated Press ile 2013 yılında yaptığı bir röportajda MacLeod, iki kalp krizi geçirdikten sonra inancını yansıtan “minnet” sözcüğünden etkilendiğini belirtti: “Hayatımda büyük bir kelime. Bir gün daha ve bir gün daha geçirdiğim için, çocuklarım iyi olduğu için çok minnettarım.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER