Aybüke Pusat'ı telaşlandıran Furkan-Dilan sorusu!

TV8'de ekrana gelen "Gel Konuşalım" programında ekrana gelen görüntülerde Aybüke Pusat, karşılaştığı sorular karşısında ne yapacağını şaşırıp adeta üç maymunu oynarken; kendisini sosyal medyada engelleyip sildiği bilinen eski dostu Dilan Çiçek Deniz için 'yakın arkadaş.

Aybüke Pusat'ı telaşlandıran Furkan-Dilan sorusu!

TV8'de ekrana gelen "Gel Konuşalım" programında ekrana gelen görüntülerde Aybüke Pusat, karşılaştığı sorular karşısında ne yapacağını şaşırıp adeta üç maymunu oynarken; kendisini sosyal medyada engelleyip sildiği bilinen eski dostu Dilan Çiçek Deniz için 'yakın arkadaşım' ifadesinde bulundu ve Furkan Andıç ile birlikte havalimanında görüntülendiği fotoğrafları da görmediğini iddia ederek şöyle konuştu:

"Furkan diziden çok yakın arkadaşım bildiğiniz gibi. Yakın arkadaşlarımızla program yaptık tatile gittik. Bu haberleri sizden duyuyorum. Bahsettiğiniz fotoğrafları hiç bilmiyorum, bakmadım. Çok manasız bir soru. Özel hayatım ve özel hayatımı konuşmak istemem. Bu benim özel hayatım ve beni ilgilendirir. Dilan benim yakın arkadaşım gerekirse onunla konuşurum..."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER