Aziz dizisinin Efnan'ından 'şöhret' açıklaması

Simay Barlas, Habertürk'ten Mehmet Çalışkan'a verdiği röportajda canlandırdığı 'Efnan'ın savaşçı bir kişiliğe sahip olmasının kendisini oldukça etkilediğini söyledi, "Dik başlılığı, hakkını sonuna kadar koruması, hiçbir şeye boyun eğmemesi ve gerçekten çok güçlü .

Aziz dizisinin Efnan'ından 'şöhret' açıklaması

Simay Barlas, Habertürk'ten Mehmet Çalışkan'a verdiği röportajda canlandırdığı 'Efnan'ın savaşçı bir kişiliğe sahip olmasının kendisini oldukça etkilediğini söyledi, "Dik başlılığı, hakkını sonuna kadar koruması, hiçbir şeye boyun eğmemesi ve gerçekten çok güçlü bir karakter olmasının beni çektiğini söyleyebilirim"


Barlas, 'Şöhretin en keyifli ve en zor yanlarının neler olduğunu düşünüyorsunuz? Bugüne kadar en uçta deneyimlediğiniz keyifli ve zor yanı neler oldu?' sorusuna ise şu yanıtı verdi:

"En keyifli yanı emek verdiğiniz işin karşılığını kalabalık kitleler tarafından görebiliyor olmanız. Bu etkileşim sayesinde işinize karşı daha motive ve heyecanlı hissedebiliyorsunuz. En zor yanı sosyal hayatınızın kısıtlanması sanırım. Gerçi bu kadar yoğun bir tempodayken set ile ev arası çok vaktiniz kalmıyor ama yine de üstünüzde bir baskı yaratabiliyor bu durum."



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER