Azra Akın, Yeniden Anne Oldu!

Miss World güzeli Azra Akın, ikinci kez anne oldu! Azra'nın annelik serüveni, hayranlık uyandıran bir ilham kaynağı olmaya devam ediyor.

Azra Akın, Yeniden Anne Oldu!

Türkiye'nin sevilen isimlerinden Azra Akın, ikinci kez annelik heyecanını yaşadı. 2017 yılında eşi Atakan Kuru ile evlenen Azra Akın, 6 yıl önce dünyaya gelen oğulları Demir'in ardından kızları Arya'yı kucaklarına aldı.

Azra Akın, bu kez bebeğinin cinsiyetini öğrenmeden doğum yaptı. Doğum sonrasında kız bebekleri olduğunu öğrenen çift, bu güzel sürprizle mutluluğunu katladı.

Azra Akın ve Atakan Kuru'nun Mutlu Ailesi

Çift, bebeğin cinsiyetini öğrendikten sonra Arya ismini verdiklerini sosyal medya hesaplarından duyurdu. Azra Akın, bebeğin doğumunu şu sözlerle duyurdu: "14 Nisan Pazar günü Demir'e bir kız kardeş geldi. Bize de çok güzel bir sürpriz oldu. İsmi Arya."

Azra Akın ve Atakan Kuru, genişleyen ailelerinin mutluluğunu paylaşırken, sosyal medyada da yoğun sevgi ve tebrik mesajları aldılar. Ünlü isimlerin de desteğini arkalarına alan çift, sağlıklı bebekleriyle mutlu bir şekilde hayatlarına devam ediyor.

İkinci Bebek Sürprizi


İkinci Bebek Sürprizi

İlk çocuklarının doğumunda da cinsiyetlerini öğrenmek istemeyen ve sürprize açık olan Azra Akın ve Atakan Kuru, bir erkek ve bir kız olma ihtimaline göre isim belirlemişlerdi. İlk bebeklerinde olduğu gibi ikinci bebeğin de cinsiyetini öğrenmeden doğum yapmanın mutluluğunu yaşayan çift, şimdi Demir ve Arya ile daha da büyüyen bir aile oldular.

Azra Akın'ın doğum yaptığı Türkiye'de, hem annenin hem de bebeğin sağlıklı olduğu açıklandı. Azra Akın ve Atakan Kuru, ailelerine kattıkları Arya ile mutlu bir geleceğe doğru yol alıyorlar.

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2024, 12:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER