Bade İşçil'den Bodrum'daki akıl almaz fiyatlara sert tepki!

Kısa süre önce Boğaz'a ve yol kenarlarına atılan çöplere sosyal medyasından isyan eden güzel oyuncu, bu konu hatırlatılınca şu ifadeleri kullandı: "Ben de balık tutuyorum oğlumla burada ama kalabalıkta insanlar yediklerini içtiklerini çekirdeklerini yerlere atıp bırakıp gidiy.

Bade İşçil'den Bodrum'daki akıl almaz fiyatlara sert tepki!

Kısa süre önce Boğaz'a ve yol kenarlarına atılan çöplere sosyal medyasından isyan eden güzel oyuncu, bu konu hatırlatılınca şu ifadeleri kullandı: "Ben de balık tutuyorum oğlumla burada ama kalabalıkta insanlar yediklerini içtiklerini çekirdeklerini yerlere atıp bırakıp gidiyorlar. Atılan kancaları topluyorum. Buraya atılan kancalar, hayvanlara batıyor."

Bade İşçil'den Bodrum'daki akıl almaz fiyatlara sert tepki!

Takvim Gazetesi'nin haberine göre tatil programı da sorulan Bade İşçil, yurt dışı tatilinin yanı sıra yazın büyük kısmını Bodrum'da geçireceğini söyledi.

'O PARALARI VERMEM'

Ege'nin incisindeki pahalılık sorulan güzel oyuncu, konu 450 TL'lik lahmacun fiyatına gelince ise şöyle dedi: "Ben lahmacunumu evde yapar, gider beach'te yerim. Mutfakta bu kadar yetenekliyken o paraları vermem. Zaten deniz kıyıları hepimizin. Gider iskelede oturur yerim lahmacunumu."


Bade İşçil'den Bodrum'daki akıl almaz fiyatlara sert tepki! - Resim : 2

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER