Bensu Soral sergi açmayı düşünüyor

Karantinada resme merak saran Bensu Soral Günde 4 saat kesintisiz resim yapıyor. "Son tablom 10 saatte bitti" diyen Soral, "Eşim Hakan bana fantastik bir atölye kurdu.

Bensu Soral sergi açmayı düşünüyor

Karantinada resme merak saran Bensu Soral Günde 4 saat kesintisiz resim yapıyor. "Son tablom 10 saatte bitti" diyen Soral, "Eşim Hakan bana fantastik bir atölye kurdu. Şu Anda onun bir portresini yapacağım" dedi.

Son tablosunu da paylaşan Bensu Soral bir sergi açmayı düşünüyor. Tablo ve işlem ile ilgili konuşan Soral, daha önce şunları söylemişti:

"Uzun zamandır salondaki duvarımızı boyamak istiyordum. Karantina dönemi bunu yapmam için güzel bir fırsat oldu. İnternet üzerinden daha önce üretilmiş duvar resimlerini araştırdım ve ilham aldığım bir resimden yola çıktım. Ph değeri düşük (Asit) renklerin ağırlıkta olması ve resmin öbür tonlarda birçok rengi barındırması bana özgürlüğü ve her koşulda ümitli olmayı anımsatıyor. Bu da benim hayata karşısında pozitif duruşumu anlatıyor. İçine yedirilmiş metal kısım da güzel bir kontrast yaratıyor. Tıpkı hayatı yaratıcı zıtlıklar gibi.

Teknoloji her ne değin çabucak ilerlese de duyguların daima robotlaşmadan bir adım ötede kalacağını düşünüyorum. Sevgiyle yaklaşıldığında makineleşmenin bile bir tutam gülümsemesi olacaktır. Bu salgın süreci insanlığın teknolojiyle birbirini daha iyi anlamasına, hatta arkadaş olmasına ve herkesin kendisini daha yakından tanıyıp keşfetmesine vesile oldu."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER