Beria Özden: Aleyna ile Yaşananlar

Beria Özden'in hikayesi, Aleyna ile yaşananlarla ilham verici bir yolculuğa dönüşüyor. Tutkulu bir arkadaşlık ve özveri dolu bir aşkın hikayesini keşfedin.

Beria Özden: Aleyna ile Yaşananlar

Survivor All Star 2024'de dikkat çeken konulardan biri, Beria Özden'in eşi Yunus Emre ile Aleyna Kalaycıoğlu arasındaki yakınlaşma oldu. Sosyal medyada da sıkça tartışılan bu durum, Beria Özden'in tepkisiyle doruk noktasına ulaştı. İkilinin sürekli bir arada görülmesi ve samimiyetlerinin artması, magazin gündemini uzun süre meşgul etti.

Beria Özden'in Tepkisi


Beria Özden'in Tepkisi

Beria Özden, katıldığı bir programda Aleyna Kalaycıoğlu'nun adının geçmesi üzerine oldukça net bir tavır sergiledi. Eşi Yunus Emre'ye "Aleyna'dan uzak dur" diyerek duruşunu açıkça ortaya koyan Beria, bu konuda sessiz kalmayacağını belirtti. Aleyna'nın adının geçtiği anda verdiği tepki, izleyicileri şaşırttı ve konunun daha da büyümesine neden oldu.

Program sırasında yaşanan gerginlik, Beria Özden'in Aleyna Kalaycıoğlu'na yönelik suçlamalarına kadar uzandı. Beria, Aleyna'yı kamera karşısında farklı davranışlar sergilemekle suçlayarak durumu daha da karmaşık hale getirdi. Ancak bu durum, magazin dünyasında farklı yorumlara neden oldu ve olayın seyrini değiştirdi.

Beria Özden, eşi Yunus Emre'ye olan bağlılığını ve aile değerlerine verdiği önemi vurgulamak adına cüzdanında eşinin fotoğrafını taşıdığını belirtti. Bu açıklamayla beraber, Aleyna Kalaycıoğlu'nun etkisi altında kaldığı iddialarını yalanladı ve olaya farklı bir açıdan bakılmasını istedi.

Beria Özden ve Aleyna Kalaycıoğlu arasındaki bu gerginlik, magazin dünyasında uzun süre konuşulmaya devam edecek gibi gözüküyor. İkilinin ilişkisi ve yaşanan olayların ardındaki gerçekler, merak konusu olmaya devam edecek.

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2024, 16:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
Berrybe
Berrybe - 4 hafta Önce

Berru https://www.powerapp.com.tr/powerturk/muzik/roportajlar/ceynur-3.html?fbclid=IwAR3DppXuzUaJM1HeZSy0U22fZB_jkfT96KwtJ6T4lyB_iJVbtTsEV3h5kV0

Berru
Berru - 4 hafta Önce

Nerr https://www.powerapp.com.tr/powerturk/muzik/roportajlar/ceynur-3.html?fbclid=IwAR3DppXuzUaJM1HeZSy0U22fZB_jkfT96KwtJ6T4lyB_iJVbtTsEV3h5kV0

SIRADAKİ HABER