Berna Laçin: "Protesto fotoğraflarında Corona görüyorum"

Amerika’yı kısa sürede etkisi altına alan ve o kadar fazla eyalette ansızın gerçekleşen eylemler yüzünden haber bültenleri yüzlerce ve binlerce insanın tartışma ve tepki görüntülerini paylaşıyor. Kısa sürede binlerce insanın ölümüne yol açan corona virüsü salgınına d.

Berna Laçin:

Amerika’yı kısa sürede etkisi altına alan ve o kadar fazla eyalette ansızın gerçekleşen eylemler yüzünden haber bültenleri yüzlerce ve binlerce insanın tartışma ve tepki görüntülerini paylaşıyor.

Kısa sürede binlerce insanın ölümüne yol açan corona virüsü salgınına denk gelen eylemler, salgının önlenebilmesi adına uygulanması gereken önlemlerin de hiçe sayılmasına neden oldu.

Yüzlerinde maskeleri olmayan yüzlerce insanın sosyal mesafe kurallarını hiçe sayarak sokakları birbirine kattığı görüntülere şahitlik eden Berna Laçin de yaptığı paylaşımla corona virüsü salgını çerçevesinde bir değerlendirmede bulundu.

Corona virüsü salgınının önüne geçmek namına uyulması gereken kuralların hiçe sayıldığı eylemleri peşine düşüp takip eden Laçin şunları yazdı:

“Corona beni bencilleştirdi galiba, dünyadaki sokaklara dökülmüş yüzbinlerce insanın protesto fotoğraflarına bakarken, şu lahza salgının hızının nasıl arttığını paldır küldür edemiyorum… Kalabalık her fotoğrafta yayılan Corona görüyorum. Bu durumdan en kârlı covid çıkacak yine…”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER