Brad Pitt ve Nicole Poturalski evlilik yolunda mı?

Habertürk'ün haberine göre Pitt'in yakın bir arkadaşı, ünlü oyuncunun bir kez daha evlenmeye pek de sıcak bakmadığını belirtti.  Poturalski, geçtiğimiz günlerde ilişkilerinin adına açılmış bir hayran hesabını incelerken yakalanmıştı.  Modelin, Instagram’da "nicobrad20.

Brad Pitt ve Nicole Poturalski evlilik yolunda mı?

Habertürk'ün haberine göre Pitt'in yakın bir arkadaşı, ünlü oyuncunun bir kez daha evlenmeye pek de sıcak bakmadığını belirtti. 

Poturalski, geçtiğimiz günlerde ilişkilerinin adına açılmış bir hayran hesabını incelerken yakalanmıştı. 

Modelin, Instagram’da "nicobrad2020" adıyla açılan ve biyografi bölümünde "Jennifer ve Angelina öldü. Şimdi Nicole’ün zamanı. Hollywood’un yeni süper çifti" yazan hesabın hikayelerini takip ettiği ortaya çıkmıştı.

Hesabı yöneten kişi, Nicole Poturalski’nin, hikayelerini incelediğini görmekten çok mutlu olduğunu ve kanıt olarak takipçilerine ekran görüntüsünü "Kraliçe benim hikayemi izledi" notuyla paylaşmıştı.

56 yaşındaki Pitt, Angelina Jolie ile 2014 yılında 6 çocuğunun tanıklığında Miraval Şatosu'nda nikah masasına oturmuştu.

Bir süre sonra ayrılma kararı aldıklarını duyuran ikili, çocuklarının velayeti konusunda uzun süren bir anlaşmazlık yaşamıştı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER