Buket Aydın'dan konuşulacak açıklamalar

Snob Magazin’in özel haberine göre Emir Sarıgül ile basına yansıyan fotoğrafları hakkında ilk kez konuşan Buket Aydın, “İlişkim var veya yok demedim.

Buket Aydın'dan konuşulacak açıklamalar

Snob Magazin’in özel haberine göre Emir Sarıgül ile basına yansıyan fotoğrafları hakkında ilk kez konuşan Buket Aydın, “İlişkim var veya yok demedim. Fotoğraflar bilgim dışında basına yansıdı. Fotoğrafları görünce çok şaşırdım. Herkes kafasına göre yorumlar yapıyor.

‘MAGAZİN FİGÜRÜ DEĞİLİZ!’

Benim bu konuda fazla konuşmamam daha iyi. Sonuçta haberciyim. Bir şey olursa görürsünüz. Özel hayat benim mesleğime zarar veriyor. Ben magazin figürü değilim. Emir’de (Sarıgül) magazin figürü değil” diyerek aşk iddialarını bir nevi doğrulamış oldu.

Hamile olduğu iddialarına ateş püsküren Aydın, “Hamilelik iddiası kesinlikle yalan. Evlilik dışı çocuk doğurmayacağım. Hamile gibi mi duruyorum? Yapmayın gözünüzü seveyim.

Düzenli olarak spor ve kick boks yapıyorum. Beni küçük düşürmeye çalıştılar. İleride evlenince bir evladım olur inşallah” diyerek anneliğe sıcak baktığını da söyledi.

Son olarak yeni sezonda herhangi bir kanalda görev alıp almayacağı sorulan Aydın, “Kanal D Haber Daire Başkanlığ gibi büyük bir görevi bıraktığım için önüme gelen teklifleri ince eleyip sık dokuyorum.

Orası çok yüksek bir mertebeydi Çok iyi bir şekilde geri dönmek istiyorum. İyi projeler var. %90 eylül sonu seyircilerle buluşuyoruz” ifadelerini kullanarak müjdeyi verdi.

Buket Aydın’ın rahat giyim tarzı ve maske kuralına uyması dikkat çekti.

Öte yandan Buket Aydın’ın telefonda harıl harıl kimle konuştuğu merak konusu oldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER