Bülent Ersoy konser öncesi fenalaştı

Bülent Ersoy konser öncesi fenalaştı. Hayranlarını korkutan Bülent Ersoy'a ne oldu? Detayları sizlerle paylaşıyoruz...

Bülent Ersoy konser öncesi fenalaştı

Ünlü Türk sanat müziği sanatçısı Bülent Ersoy, sahneye çıkmadan önce rahatsızlandı. Diva, doktor kontrolünden sonra konserine çıkarak şarkısını söyledi.

Son dönemlerde YouTube’da Safiye Soyman ve Banu Alkan ile yaptığı program ile sık sık gündeme gelen Bülent Ersoy bu kez sevenlerini korkuttu.

YouTube’da Safiye Soyman ve Banu Alkan  ile yaptığı programda çarpıcı itiraflarıyla gündeme gelen Bülent Ersoy, en son gençlik yıllarını anlatarak herkesi şaşırtmıştı. 6 yıl önce televizyonda yayınlanan Dünya Güzellerim isimli program ile dünyayı gezen Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan üçlüsü yeniden bir araya gelerek Dünya Güzellerim isimli programda buluştular.

Her bölümü ayrı konuşulan program kısa sürede izlecileri tarafından büyük beğeni toplamıştı. Bülent Ersoy’un eğlenceli hallerinin yer aldığı programın ilk bölümünde Ersoy’un kanalı tanıtmasının hemen ardından Diva’nın “Kanalıma hoş geldiniz.” dedikten sonra “Hangi kanal bu?” diye soruşu herkesi güldürdü.

Fragmanın ardından yayınlanan YouTube Shorts videosunda Bülent Ersoy’un yanı sıra Safiye Soyman ve  Banu Alkan’dan  da kısa görüntüler mevcuttu. Şimdiden birbirlerine sataşacağı belli olan ve özlenen üçlünün halleri programa dair merakı daha da uyandırdı.

Her yaptığı gündem olan Ersoy, geçen akşam Maslak’ta bulunan bir mekanda sahne aldı.

Programının hemen öncesinde fenalaşan Ersoy, yardımcılarına “Arayın doktorum gelsin”diye talimat verdi.

ŞARKI SÖYLERKEN ZORLANDI

Bir saatlik dinlenmenin ardından Diva, doktorunun kontrolü ve izninden sonra sahneye çıktı. Dinleyicilerine güzel bir müzik ziyafeti çeken Ersoy’un bazı şarkıları söylerken zorlanması dinleyenlerinin dikkatinden kaçmadı.


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2023, 17:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER