Burcu Esmersoy virüsün ciddiyetini sonradan anlamış!

Meşhur spiker Burcu Esmersoy, Marie Claire Dergisi'nin yeni sayısına kapak oldu. Dergi için lüks dairesinde online çekim yapan Esmersoy, pandemi duyuru edilmeden önce Corona virüs salgınının ciddiyetini anlamadığını itiraf ederek “En başlarda olayın ciddiyetini çok iyi anlayamay.

Burcu Esmersoy virüsün ciddiyetini sonradan anlamış!

Meşhur spiker Burcu Esmersoy, Marie Claire Dergisi'nin yeni sayısına kapak oldu.

Dergi için lüks dairesinde online çekim yapan Esmersoy, pandemi duyuru edilmeden önce Corona virüs salgınının ciddiyetini anlamadığını itiraf ederek “En başlarda olayın ciddiyetini çok iyi anlayamayan gruptanım. Yani daha pandemi bildiri edilmeden hemencecik önce seyahatlerime devam ediyordum. En son fütursuzca Miami'ye, Superbowl finaline gittim. Hiç tanımadığım İspanyol bir aileyle sarmaş dolaş şampiyonluk kutladığıma göre, olayı öyle anlayamamıştım sanırım.” ifadelerinde bulundu.

“Sonra bir şok dalgası vurdu bana” diyen ünlü sunucu olayın ciddiyetini farkettiğinde yaşadıklarını da anlattı: “İtalya'dan ilginç rakamlar gelmeye başladı. Orada yaşamış arkadaşlarımla konuştuğumda bana; 'Biz dört haftadır karantinadayız' dediklerindeki şaşkınlığımla birlikte, kendime kızma dönemine de antre yaptım böylece. Kendi karantina dönemimi başlattım. derhal 48'inci gündeyim. Pollyanna tavrımla, mayıs başında işe başlarız sanıyordum. Ama bu dünyada tek başımıza yaşamıyoruz natürel, onu hesaba katmamışım. Zaten matematiğim de hep kötüydü.”

Esmersoy pandemi ile ilgili kızgınlığını da şu sözlerle dile getirdi: “Yarasa çorbasının kendisine kızgınım. Yani içen, satan, yapan değil. Olayın kendisine garip bir öfke…”

Burcu Esmersoy, 1 Haziran’a uçağa binip seyahate çıkabileceğini de sözlerine ekledi: “şu anda sağduyu bir insan ve o tatlı fazla teyze hâlimle 1 Haziran civarı uçağa binerim gibi hissediyorum ama o uçak nereye gider, onu bilmiyorum. Anlayacağın çalışmayı ve gezi etmeyi çok özledim. En fazla da arkadaşlarıma sarılmayı…”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER