Çağla Şıkel çocuklarıyla yasağı deldi!

Çağla Şıkel'in, corona virüs salgını sebebiyle 20 yaş altına sokağa çıkma kısıtlaması olmasına rağmen, iki çocuğu Uzay ve Kuzey'i alıp dışında çıkması uyarı çekti. Uyruk Gazetesi'nden Mesut Yılmaz'ın haberine göre büyük oğlu Kuzey'i aracının içinde şoförüyle .

Çağla Şıkel çocuklarıyla yasağı deldi!

Çağla Şıkel'in, corona virüs salgını sebebiyle 20 yaş altına sokağa çıkma kısıtlaması olmasına rağmen, iki çocuğu Uzay ve Kuzey'i alıp dışında çıkması uyarı çekti.

Uyruk Gazetesi'nden Mesut Yılmaz'ın haberine göre büyük oğlu Kuzey'i aracının içinde şoförüyle bırakan ünlü manken, ufak oğlu Uzay'la çiçek satın aldı. Gazetecileri görür görmez şaşırma yaşayan ve oğlunu gizlemeye çalışan Şıkel, "Merhaba arkadaşlar, yalnızca çiçek olmak için dışarı çıktım" dedi.

"DIĞER BİR YERE GİTMİYORUZ" 

20 yaş altına sokağa çıkma kısıtlaması hatırlatılınca Şıkel, "Sadece çiçekçi için çıktık. Başka bir yere gitmiyoruz" karşılığını verdi.

"ANNEMİ UZAKTAN GÖRECEKLER" 

Pazar gününe denk gelen ve sokağa çıkma yasağı olan 10 Mayıs'ta kutlanan Anneler Günü'nü sadece uzaktan kutladığını belirten 41 yaşındaki manken, "Tabii ancak yasaklanmış olduğu için uzak kutladık. Acilen de çiçek götüreceğiz. Ama çocuklar yaklaşmıyorlar. Anneannelerini uzaktan görecekler" biçiminde konuştu.

Corona virüs salgını için daima dikkatli olunması gerektiğini bildiren ve mümkün olduğunda dışarı çıkılmaması tavsiyesinde yer alan Şıkel'in, yasağı delerek çocuklarını dışarı çıkarması ise şaşırttı.

EMRE ALTUĞ NE DİYECEK? 

Bu fotoğraflardan sonra çocuklarının babası Emre Altuğ'un, nasıl bir tepki vereceği ise merak konusu oldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER