Can Bonomo’dan Yeni Albüm Sürprizi! O İsimden Şarkı Almış

Ceyda Düvenci’nin programında albümüyle ilgili açıklamalar yapan Can Bonomo, ünlü isimlerin desteklediği şarkılarını tanıtacağını duyurdu.

Can Bonomo’dan Yeni Albüm Sürprizi! O İsimden Şarkı Almış

Ceyda Düvenci’nin programına katılarak kariyeri ve yeni şarkılarıyla ilgili açıklamalar yapan Can Bonomo, ünlü isimlerin desteklediği yeni şarkılarını tanıtacağını duyurdu.

Tarzı ve şarkılarıyla Türkiye’nin en sevilen isimlerinden birisi olan Can Bonomo, hayatına dair de önemli açıklamalarda bulundu. Çocuk sahibi olan Can Bonomo, babasıyla iyi bir ilişkisinin olmadığını ancak evliliği ve sonrasında çocuk sahibi olmasının hiç beklemediği bir şey olduğunu söyledi. “Hiç bu kadar aşık olacağımı, hiç bu kadar yanında olmak isteyeceğimi bilmiyordum” diyerek ailesine karşı duyduğu sevgiyi dile getiren Bonomo, çalışma hayatını da anlattı.

Roman’ın Okul Çıkışına Kadar Çalışıyorum”

Oğlu Roman’ın okula gittiği saatlerde çalıştığını aktaran şarkıcı, okul çıkışında Roman ile birlikte vakit geçirdiğini söyledi. Kendisine özel bir çalışma alanı yaratan şarkıcı tüm şarkılarını, podcast ve demolarını kaydettiği stüdyosunda vaktini geçirdiğini aktardı.

Can Bonomo’dan Yeni Albüm Sürprizi! O İsimden Şarkı Almış

Yeni Albümü İçin 2 Yıl Çalışmış

Kara Konular adında yeni bir albüm için çalışmalarını sürdüren Can Bonomo, bu albümde bazı ünlü isimlerle iş birliği yaptığını da açıkladı. 2 yıldan beri çalışmaların devam ettiğini ve 6. stüdyo albümünü hazırladığını aktaran Can Bonomo, oğlu Roman’ın da bu süreçte stüdyoda çok fazla vakit geçirdiğini söyledi.  “Bu benim 6. stüdyo albümüm. İlk defa bu albümde hiç stüdyodan çıkmadım. Bu sefer ben de Roman da durmadan stüdyodayız. 2 sene sürdü kaydetmesi. Bu albümde ilk yazdığım şarkıyı Mabel’e götürdüm, Kalbi Hepten Kırıklar’a bayıldı ‘Tabak boş gönderilmez, ben de sana bir şey vereyim’ dedi. Bizim birlikte şarkı söylememizi çok istiyorlardı, yapmışken 2 tane yapalım dedik. Onun dışında Melike Şahin’i uzaktan izliyordum ve çok hayrandım. Ona şarkı gönderdim, o da beni kırmadı, çok şey kattı şarkıya. Gökhan benim çocukluktan beri hayran olduğum, arkadaşım demekten gurur duyduğum bir insan. Onunla beraber müthiş bir deneyimdi çünkü dünyanın en kibar en tatlı en ‘fırlama’ öğretmeni aynı zamanda” diyerek yeni albümü için müjdeleri arka arkaya veren Bonomo, şarkılarıyla şimdiden sevenlerinde merak uyandırmayı başardı.

Ünlü ismin albümünün çıkış tarihi henüz bilinmiyor. Ancak ünlü isim Mart itibariyle yeni albümüyle birlikte turneye çıkacak.


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2024, 18:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER