Canlı yayında ilginç sohbet! Ebru Şancı: "Evini dilinle temizlerim dediler"

Gülben Ergen dün sosyal medya hesabından ayaklarına gelen iltifatları paylaştı. Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programında Gülben Ergen'in bu paylaşımları yorumlanırken; Bircan Bali, Pınar Eliçe ve Ebru Şancı; Ergen'in ayaklarını güzel bulduklarını ama gelen yor.

Canlı yayında ilginç sohbet! Ebru Şancı:

Gülben Ergen dün sosyal medya hesabından ayaklarına gelen iltifatları paylaştı.

Canlı yayında ilginç sohbet! Ebru Şancı:

Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programında Gülben Ergen'in bu paylaşımları yorumlanırken; Bircan Bali, Pınar Eliçe ve Ebru Şancı; Ergen'in ayaklarını güzel bulduklarını ama gelen yorumları neden paylaştığını anlamadıklarını söyledi.

Ayak fetişini bir türlü anlayamadıklarını ifade eden yorumculardan tek tek itiraflar geldi.

Ebru Şancı, "Bana bekarken mesajlar geliyordu. 'Ebru Hanım evinize gelmek istiyorum. Köleniz olmak istiyorum. Evinizi temizleyeceğim. Yerleri yalayarak temizleyeceğim. Beni aşağılayın, bana köpek gibi davranın' yazıyorlardı" itirafında bulunurken söze giren Pınar Eliçe'de bir gün sahnede ayakkabısının fırladığını ve bir müşterinin ayakkabısından şampanya yudumladığını anlattı.

Canlı yayında ilginç sohbet! Ebru Şancı:


Eliçe, "Benim milyonluk ayakkabım gitti. Ne diye oradan içiyorsun? Al dedim senin olsun. Ayakkabıyı ona verdim, başka ayakkabı giydim. 3-5 kere oldu bana bu." şeklinde konuştu.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER