Cenk Küpeli'den o iddiaya yanıt: "Dava açan benim!"

Cenk Küpeli'nin, Demet Şener ile nikah masasına oturduğu damatlığı hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.

Cenk Küpeli'den o iddiaya yanıt:

Cenk Küpeli'nin, Demet Şener ile nikah masasına oturduğu damatlığı hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Küpeli'nin damatlığını diken Emre Bakar'ın, iş adamının ödeme yapmadığını iddia ederek, 9 bin 350 liralık alacağı için icra takibi başlattığı ileri sürüldü.

Sabah Gazetesi'nde çıkan bu haberden sonra Cenk Küpeli, sessizliği bozdu. İddiaların gerçek dışı olduğunu vurgulayan iş adamı, "Tarafıma bu şahısın başlattığı ne bir icra takibi, ne herhangi hukuksal bir girişimi bulunmamaktadır. Aksine dava açan ve hukuksal tüm haklarımı sonuna kadar kullanan benimdir" ifadelerini kullandı.

CENK KÜPELİ SABAH GAZETESİ'NİN HABERİNE YANIT VERDİ

'Haberinizde kesin ifadelerle yazdığınız; tarafıma Emre Bakar adlı şahısın icra takibi başlattığı ve benimde bunu ödeyerek dosyayı kapattığıma dair asılsız, yalan bir haber oluşturulmuştur.

Tarafıma bu şahısın başlattığı ne bir icra takibi, ne herhangi hukuksal bir girişimi bulunmamaktadır.

Aksine dava açan ve hukuksal tüm haklarımı sonuna kadar kullanan benimdir.

Siz basın mensupları üzerinden reklam yapmak isteyen bu şahısa ve firmasına itibar edilmemesini, yaptığınız haberlerin doğruluğunu araştırmanızı önemle rica ederim.

Haberin "iddia" mahiyetinde olduğunu belirtmeden, doğrudan şahsımı icra takibine maruz kaldığı şeklinde yazıyı kaleme alan kişi ve bu haberi yayınlayanlar hakkında da hukuki süreçleri avukatım başlatacaktır.

Cenk Küpeli'

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER