Çiçeği Burnunda Baba İdo Tatlıses’ten Yeni İmaj

Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses çifti geçtiğimiz günlerde anne baba olma sevincini yaşadı. Artık iki çocuk babası olan İdo imaj yeniledi. 

Çiçeği Burnunda Baba İdo Tatlıses’ten Yeni İmaj

2021 yılında dünyaevine giren Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses çifti geçtiğimiz günlerde anne baba olma sevincini yaşadı. Artık iki çocuk babası olan İdo imaj yeniledi.

Ünlü isim İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna’nın oğlu olan İdo Tatlıses ve eşi Yasemin Şefkatli ikiz bebeklerine kavuştu.

Çift, ikizlerine İdo Tatlıses’in babası İbrahim Tatlıses’in ve Yasemin Şefkatli’nin babası Sinan Şefkatli’nin adlarını verdi.

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli çiftinin çocuklarından birinin sağlık sorunu olduğu haberini İbrahim Tatlıses sosyal medya hesabından sevenlerinden dua isteyerek duyurdu.

Yasemin Şefkatli, bebek müjdesini sosyal medya hesabından eşi İdo Tatlıses ile fotoğrafını; “Ailemiz büyüyor diyelim mi o zaman? Sonunda güzel haberi verelim ikizler geliyor” notu ile duyurmuştu.

İdo Tatlıses’ten ikiz müjdesi

Yasemin Şefkatli Anne-Baba notuyla paylaştığı Instagram hikayesinde İdo Tatlıses’in yeni imajı dikkat çekti.

Yasemin Şefkatli

İdo Tatlıses geçtiğimiz günlerde eşi Yasemin Şefkatli’nin doğum gününü Instagram hesabında paylaştığı şu sözlerle kutlamıştı: “Canım eşim, iki gün önce gelen ikizlerimizle birlikte, senin doğum gününü daha da özel hale getirdin. Kalbimde hissettiğim sevgiyi kelimelere dökmek zor, ama seninle geçen her anımda daha da derinleşiyor. İyi ki varsın, doğum günün kutlu olsun.”

İdo Tatlıses’ten eşine doğum günü kutlaması

Yasemin Şefkatli Kimdir?

1992 yılında İstanbul’da doğan Yasemin Şefkatli, üniversite eğitimini iç mimarlık ve çevre tasarımı üzerine almıştır. Mankenlik ve modellik yapıyor. Sosyal medya fenomeni Hilal Şefkatli ile kuzen olduğu biliniyor.


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2024, 14:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER