Mehmet Ali Erbil 40 yaş küçük sevgilisine “Aşkım” diye seslendi

Mehmet Ali Erbil sık sık aşk hayatıyla gündeme geliyor. Erbil şimdi de 26 yaşında olan Gülseren Ceylan ile magazin gündeminde.

Mehmet Ali Erbil 40 yaş küçük sevgilisine “Aşkım” diye seslendi

Mehmet Ali Erbil sık sık aşk hayatıyla gündeme geliyor. Erbil şimdi de 26 yaşında olan Gülseren Ceylan ile aşk yaşamaya başladığını duyurmuştu ve magazin gündemine oturmuştu. İkili kısa süre önce ayrılık haberini duyurmuştu ancak geçtiğimiz Aralık ayında tekrar bir araya geldikleri ortaya çıktı. 

Erbil, sosyal medyada yaptığı aşk dolu paylaşımlarıyla Gülseren Ceylan’a olan aşkını bir kez daha dile getirdi.

“Ayrılık uzun sürmedi”

Ünlü şovmen ile sevgili arasında tam olarak 40 yaş fark var. Mehmet Ali Erbil 66 yaşında sevgili Gülseren Ceylan ise 26 yaşında. Ceylan geçtiğimiz ay yaşanılan ayrılık için “Ciddi ilişki yaşanacak bir insan değilmiş. Ben de bunu fark ettiğim için evden ayrıldım. Çok başına buyruk bir insan Mehmet Ali. Ben öyle bir insan değilim” ifadelerinde bulunmuştu. 

İkili ayrılık öncesinde 4 aydır birlikte yaşıyorlardı. “Aynı evde yaşadığımız için kopmamız biraz zor oldu.” ifadelerinde bulunan Ceylan ile Erbil ayrılık süresini çok uzatmayarak 2024’ün başlarında tekrar birlikte olmaya karar vermişti. 

Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz haftalarda katılmış olduğu bir Tv programında evliliğe hala sıcak baktığını söylemişti. Aşkları hala devam eden ikilinin yakın zamanda evlilik haberini duyabiliriz.

Mehmet Ali Erbil 40 yaş küçük sevgilisine “Aşkım” diye seslendi

“Tekrar evlenmek isterim”

Evlilik ve çocuk hakkında Erbil şu açıklamalarda bulundu: “Tekrar evlenip çocuk sahibi olmak isterim. Çocuk yeniden hayata gelmek gibi bir şey, çocuklarımın da hoşuna gider bu. Ailemize yeni bir enerji, yeni bir heyecan katar.”

Mehmet Ali Erbil’in Instagram’da 999 bin takipçisi bulunuyor. Hesabından yaptığı hikaye paylaşımında Erbil, sevgilisi Gülseren Ceylan’a “Aşkım” diyerek seslenmesi gündem oldu. Erbil paylaştığı, gönderide sevgilisini de etiketleyerek paylaşımda bulundu.


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2024, 15:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER