Survivor All Star Ödül Oyunu Yarışmasını Kim Kazandı? 

Survivor All Star yarışmasında heyecan katlanarak devam ediyor. Kıran kırana mücadelelere sahne olan Survivor'da dün akşam zorlu parkurlar yerini dans sahnesine bıraktı.

Survivor All Star Ödül Oyunu Yarışmasını Kim Kazandı? 

Survivor All Star yarışmasında heyecan katlanarak devam ediyor. Kıran kırana mücadelelere sahne olan Survivor’da dün akşam zorlu parkurlar yerini dans sahnesine bıraktı.

Acun Ilıcalı Survivor’ın yeni bölümde yarışmacılar arasında dans yarışması yapılacağını duyurdu. Birbirinden renkli anlara sahne olan dans yarışması galibini sevindirerek büyük ödülün sahibi oldu. Dans yarışmasını kazanan takım kadar ödül de merak konusuydu. İşte 31 Ocak Survivor All Star ödül oyununu kazanan kişi…

Survivor’da ödül oyunu heyecanı yaşandı geçen akşam. Eğlenceli anlara sahne olan yeni bölümde dans yarışması geceye damga vuran programlardan biri oldu. Yarışmacılar ödül oyununu kazanmak için kıyasıya yarıştılar. Sahnede bütün hünerlerini sergilediği yarışmada  Survivor dans yarışmasını kim kazandı?

 

31 Ocak Survivor Dans Yarışmasını Kim Kazandığı Merak Konusu Oldu

 

Rio Karnaval Ödüllü dans yarışması 1. turunda en iyi performans sergileyeni Turabi Çamkıran oldu. Ödül oyununun kazananı ise final turunun gerçekleşmesiyle birlikte belli oldu.

Dans yarışmasında seyircilerin en çok oy alan ve Survivor dans şampiyonu olan birinci ismi Damla Can oldu. Böylelikle ödülün sahibi olmuş oldu.

Performans sıralaması ise şu şekilde yer aldı:

 

1- Damla Can

2- Yağmur

3- Özgür

4- Turabi

5- Furkan

6- Ogeday

 

Seyircilerin oyları ile en iyi performans olarak seçilen 6 yarışmacı Rio Karnavalına gidebilecekler. Yarışmayı kazanan 6’lıRio karnavalında yanında gelmesini istedikleri kişileri belirleyebilecek. Hakan, Gizem, Sercan, Merve, Yiğit, Nefise’de Rio karnavalına katılacak isimlerden olmayı başardı. Acun Ilıcalı artı bir isim olarak Berna’yı da kendi kontenjanından göndermek istediğini belirtti..

Dans yarışmasını kazanan takıma verilecek ödülü Acun Ilıcalı şu şekilde açıkladı: “Kazanan takımı buradan alacağız, bu takımı Rio Karnavalına götüreceğiz.”

Survivor 2024 All Star’ın dans şampiyonu Damla Can olurken şu sözleri dile getirdi: Öncelikle herkese teşekkür ediyorum. Biz gerçekten dans ederken çok keyif aldığımızı söyleyebilirim. Birinciliği elbette hiç beklemiyordum. İlk şarkı seçiminde acabalar yaşadım. Dolayısıyla dansçılar çok emek verdi. Takım arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ederim. Survivor dans yarışmasının birincisi olan Damla Can, yanında bir ismi daha Rio’ya gitmesini sağlayarak Hakan’ı seçti.

 

 

 


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2024, 18:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER