Adını “Be” Olarak Değiştirmek İsteyen Belçim Bilgin Nedenini Açıkladı

"Henüz yapmadım ama düşünüyorum; Be... 'Merhaba Be' mesela. İsimlerimizin çok bir önemi yok, ismime çok aşığım"

Adını “Be” Olarak Değiştirmek İsteyen Belçim Bilgin Nedenini Açıkladı

31 Ocak’ta Beşiktaş Gayrettepe’de 41. yaşını sevdikleriyle kutlayan Belçim Bilgin, ismimi “Be” olarak değiştireceğim açıklamalarıyla geçtiğimiz günlerde dikkat çekmişti. Doğum gününden bol bol kareler paylaşan Belçim Bilgin, o ifadelere açıklık getirdi.

Belçim Bilgin

Bilgin, bir programda “İsminin önüne bir isim daha koymuşsun” yorumunun üzerine adının ‘Be’ olacağını belirterek, “Henüz yapmadım ama düşünüyorum; Be… ‘Merhaba Be’ mesela. İsimlerimizin çok bir önemi yok, ismime çok aşığım” demişti. Oyuncu neden isminin Be olarak değiştirmek istediğini açıkladı.

Belçim Bilgin

Oyuncu, “Adımı değiştirmiyorum aslında. Yabancı dostlarım adımı söylerken çok zorlandıkları için, ‘Be’ denmesini istememin tek sebebi bu. Onlar için çok daha rahat. Adımı çok seviyorum, başka bir Belçim yok” şeklinde açıkladı.

Belçim Bilgin

Belçim Bilgin Kimdir?

1983’te Ankara’da Kürt kökenli bir ailede hayata gözlerini açan Belçim Bilgin’in baba tarafı Diyarbakır, anne tarafı Mardin ve Batmanlı’dır. Paris’te 2 yıl kadar yaşadıktan sonra Türkiye’ye dönen oyuncu Yılmaz Erdoğan ile evlendi.

Sıfır Kilometre, Hatırla Sevgili, Dol, Güz Sancısı, Yol Arkadaşım, Güldünya, Aşk Tesadüfleri Sever, Keşanlı Ali Destanı, Gergedan Mevsimi, Kelebeğin Rüyası, Cebimdeki Yabancı ve Hekimoğlu gibi birçok yapımda yer alan oyuncu, Hekimoğlu dizisindeki karakteriyle büyük beğeni toplamıştı.


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2024, 17:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER