Cüneyt Arkın kızı ve torunuyla neden görüşmüyor?

Türk sinemasının ve Yeşilçam'ın efsane isimlerinden 82 yaşındaki Cüneyt Arkın'ın gündemden uzak yaşayan kızı, yıllar sonra ortaya çıktı.

Cüneyt Arkın kızı ve torunuyla neden görüşmüyor?

Türk sinemasının ve Yeşilçam'ın efsane isimlerinden 82 yaşındaki Cüneyt Arkın'ın gündemden uzak yaşayan kızı, yıllar sonra ortaya çıktı. Doktor Güler Mocan ile yaptığı ilk evlilikten bir kız çocuğu olan Arkın, kızı ve torunuyla görüşmüyor.

'BENİM İKİ OĞLUM VAR'

Usta oyuncu Cüneyt Arkın'ın 1966 doğumlu olan kızı Filiz Canlı, anne ve babası boşandıktan sonra annesiyle birlikte yaşamış ve babasıyla hiç görüşmemiş. Aradan geçen uzun yıllardan sonra Filiz Canlı'nın 12 yaşındaki kızı Defne, şimdi dedesiyle tanışmak istiyor.

Defne, dedesi Cüneyt Arkın gibi iyi bir binici. Arkın'ı sadece filmlerinden bildiğini söyleyen Defne, "Ama ben dedemle tanışmayı çok istiyorum. En büyük hayalim onunla bir araya gelmek" diyor.

Yeni Asır Gazetesi'nin haberine göre Cüneyt Arkın ise konuyla ilgili olarak, ilk eşinden olan kızı ve torununu tanımadığını belirterek, "Benim iki tane oğlum, onlardan olan torunlarım var" dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Necip çakır
Necip çakır - 4 yıl Önce

Şu yalan dünyada neye özlem duyan insanların özlemini gidermek en büyük erdemliktir teşekkür ederim

SIRADAKİ HABER