Dilan Çiçek Deniz neden sesini yükseltti?

Dostça açıklamalarda bulunan 25 yaşındaki Dilan Çiçek Deniz, "Oyunculuğu küçüklüğümden beri fazla istiyordum.

Dilan Çiçek Deniz neden sesini yükseltti?

Dostça açıklamalarda bulunan 25 yaşındaki Dilan Çiçek Deniz, "Oyunculuğu küçüklüğümden beri fazla istiyordum. Anneme 7 yaşımdayken, 'Oyuncu olacağım' diye söylemişim ve oldum" ifadelerini kullandı. Estetik itirafında yer alan Dilan Çiçek Deniz, "Bu soru bütün bayan oyuncuların başına bela olmuş bir soru. Fiilen bu soruyu hiç sevmiyorum. Madem soruldu; iki adet estetiğim var" şeklinde konuştu.

Bayan-erkek ayrımcılığı hakkında açıklamalarda bulunan oyuncu, konuyla ilgili şunları söyledi:

"Erkek ve kadın oyuncular arasında ayrımcılık var ama bu yalnızca bizim sektörde değil, her sektörde geçerli bir şart. Ben de bu stil olaylarla ara sıra karşılaştım.

Hatta sesimi yükselttiğim dönemler de oldu çünkü dayanamıyorum. Sene olmuş 2020, hala bayan-erkek arasında ayrımcılık oluyor. Erkeği daha yüksekte görüyorlar, daha çok saygı duyuyorlar."

Sosyal medyada kendisine yapılan yorumlarla ilgili konuşan Deniz, "Kötü yorumlar bir ara beni fazla etkiliyordu, çok kötü hissediyordum kendimi" ifadelerini kullandı. 

öte taraftan sosyal medyada gizli gizli peşine düşüp takip ettiği insanlar olduğunu dile getiren Dilan Çiçek Deniz, "Bir kişi yok, çoğu kişiyi peşine düşüp takip ediyorum. Hatta yanlışlıkla fotoğrafını beğenip, peşine düşüp takip etmek zorunda kaldığım ve dost olduğum halk müziği da oldu" itirafında bulundu. 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER