Dilan Çiçek Deniz’den Olay Açıklama: “Çok Yakın Arkadaşım Yok”

'Amadeus' tiyatro oyununda 'Costanze’ karakteriyle '2023 Yılında En Beğenilen Kadın Tiyatro Oyuncusu’ seçilen Dilan Çiçek Deniz'e, "Yakın arkadaşınız ve sevgiliniz arasında kararsız kalsaydınız kimi seçerdiniz" sorusu yönlendirildi. 2014 Miss Turkey'de ikinci olan tescilli güzel, çarpıcı bir açıklama yaptı.

Dilan Çiçek Deniz’den Olay Açıklama: “Çok Yakın Arkadaşım Yok”

‘Amadeus’ tiyatro oyununda ‘Costanze’ karakteriyle ‘2023 Yılında En Beğenilen Kadın Tiyatro Oyuncusu’ seçilen Dilan Çiçek Deniz’e, “Yakın arkadaşınız ve sevgiliniz arasında kararsız kalsaydınız kimi seçerdiniz” sorusu yönlendirildi. 2014 Miss Turkey’de ikinci olan tescilli güzel, çarpıcı bir açıklama yaptı.

Son dönemde ‘estetik’ haberleriyle magazin gündeminde oldukça yer eden isim Dilan Çiçek Deniz, dün gece Yıldız Teknik Üniversitesi’nin Davutpaşa’daki Kampüs’ünde gerçekleşen 22. Altınyıldız Classics Yılın Yıldızları Ödül Töreni’ne katılım sağladı.

Selçuk Yöntem ve Okan Bayülgen ile başrolü paylaştığı ‘Amadeus’ oyununda rolüyle ‘En Beğenilen Kadın Tiyatro Oyuncusu’ ödülüne layık görülmüştü. Deniz, “Bugüne kadar hiç birisini affettiniz mi?” sorusuna, “Ben affetmem gerekenleri zaten affettim. Herkesi de affetmem gerekmiyor. Affetmediklerim de var tabi” cevabını vererek gülümsedi.

Sevgili İtirafı Gecikmedi!

Meslektaşı Mert Yazıcıoğlu ile ilişkisi sessiz sedasız biten Dilan Çiçek, “Yakın arkadaşınız ve sevgiliniz arasında eğer kararsız kalsaydınız kimi seçerdiniz?” sorusu üzerine de “Benim çok yakın arkadaşım olmadığı için cevap belli gibi” ifadelerini kullanarak soruları cevapsız bırakmadı.

Mert Yazıcıoğlu ile Afra Saraçoğlu’yla uzun yıllar sevgili kalmıştı. Afra ile ayrıldıktan hemen sonra Dilan Çiçek Deniz ile ilişkisi başlayan Mert Yazıcıoğlu’nun aşkının sonuna geldiği anlaşılıyor. İlişkileri hakkında herhangi kötü bir haber çıkmamasına rağmen, aşkları çok kısa sürdü. Dilan’ın yaptığı açıklamalar göz önüne alındığında sevgilileri hakkında hala bir umut ışığı taşıdığını söylemek mümkün. 

Ünlü güzel Deniz’in bu açıklamalara karşı Mert Yazıcıoğlu’ndan bir cevap gelmedi. İlerleyen günlerde belki bir cevap gelir mi bilinmez.


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2024, 17:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER