Ebru Polat Kendisine Altı Milyonluk Araba Aldı!

Kendi kozmetik markasını çıkartan Ebru Polat, hayalindeki milyonluk arabayı aldı. Ayrıntılar haberimizde!

Ebru Polat Kendisine Altı Milyonluk Araba Aldı!

Geçtiğimiz yıllarda kendi kozmetik markasını çıkartan şarkıcı Ebru Polat, her zaman hayalini kurduğu milyon liralık arabayı satın aldı. İşte detaylar...

Geçtiğimiz ekim ayında tv8'de ekranlara gelen "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programına konuk olan Ebru Polat, "Benim kozmetik markam en çok satanlardan biri. Çünkü hep organik. Egzama ve sedefin tedavisine yardımcı olan ürünler" açıklamasını yapmıştı. Ünlü şarkıcı, canlı yayında bir günlük kazancı açıklanınca herkesi şaşkına çevirmişti. Polat'ın bir günde bin 890 şampuan sattığı ve yaklaşık 40 bin TL kazandığı ortaya çıkmıştı.

2021 yazı için Muğla'nın Bodrum ilçesini tercih eden ve popüler tatil bölgesinden ev kiralayan şarkıcının ödediği ücret de olay olmuştu. Yalıkavak'ta lüks bir villa tercih eden Polat, aylık 100 bin TL kira ödemişti. Ebru Polat, "İstanbul'da ev almayı seviyorum burada ise kiralamayı. Yazlığa o kadar yatırım yapmam, Bodrum'a artık yatırım yapacağım. Fark ettim ki buraya yatırım yapmak daha karlıymış" ifadelerini kullanmıştı.

Hukuk fakültesi mezunu olan, uzun süredir şarkıcılık yapan, son dönemde kozmetik sektörüne de el atan Ebru Polat, hayalini gerçekleştirdi ve kendisine 6 milyon TL'lik araba aldı. Paylaştığı videoda "Hadi bakalım hayırlı yolculuklar bana" diyerek yeni aracına binen ünlü şarkıcı, aracın içine özel olarak isminin ve soyisminin baş harflarinin logosunu istedi.

'2. Sayfa' programında kendiyle ilgili yer alan haber üzerine kozmetik salonundan bir video çeken Ebru Polat, "Kızlar sizden hiçbir şey kaçmıyor" sözleriyle itirafta bulundu. 38 yaşındaki şarkıcı, "Bu yıl çok çalıştım. Dolayısıyla kendimi ödüllendirmem gerekiyor. En çok istediğim şeylerden biri de güzel bir arabaydı ve aldım" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2021, 16:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER