Ece Erken'den Benan Mahmutyazıcıoğlu'na şok mesajlar!

Kanal D'de ekrana gelen "2.Sayfa" programının haberine göre Ece Erken'in 'O görüntüler eski' şeklinde açıkladığı otomobillere zarar verdiği görüntüler Benan Mahmutyazıcıoğlu'nun güvenlik kamerasına yansıyan yeni görüntüler.

Ece Erken'den Benan Mahmutyazıcıoğlu'na şok mesajlar!

Kanal D'de ekrana gelen "2.Sayfa" programının haberine göre Ece Erken'in 'O görüntüler eski' şeklinde açıkladığı otomobillere zarar verdiği görüntüler Benan Mahmutyazıcıoğlu'nun güvenlik kamerasına yansıyan yeni görüntüler. Benan Hanım programa yaptığı açıklamada "Eşim yuvasını kurtarmak için çırpınıyor. O kişi bunu duyunca çıldırdı" ifadelerinde bulundu.

"2.Sayfa" programına özel açıklamalarda bulunan Benan Mahmutyazıcıoğlu, Ece Erken hakkında yürler üperten iddialarda bulunarak cep telefonunun Ece Erken'in tehdit mesajlarıyla dolu olduğunu söyledi. "Kocan benim yanımda" şeklinde mesajlar yazdığı iddia edilen Ece Erken; Benan Mahmutyazıcıoğlu'nun iddiasına göre kgenç kadına pek çok fotoğraf da gönderdi.

Yayına özel açıklamada bulunan Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ise, "Bu bir gönül işi. Cezası neyse ben çekeyim. Ece'yi hedef göstermeyin. Çocuğu var, çok üzülüyor. Zor ve uykusuz günlerden geçiyoruz" ifadelerinde bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER