Eda Ece ve Buğrahan Tuncer Çifti Mutluluklarına Yenisi Ekledi

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer çifti, mutluluklarına yeni bir sayfa açıyor. İkisi de kariyerlerinde başarıdan başarıya koşarken birlikte olmanın keyfini yaşıyor. İkili, aşk ve iş hayatlarını dengede tutarak ilham verici bir çift olmaya devam ediyor.

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer Çifti Mutluluklarına Yenisi Ekledi

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer çifti, mutlu bir haberle sevenlerini sevindirdi. Yasak Elma dizisindeki performansıyla geniş kitlelerin takdirini kazanan Eda Ece, geçtiğimiz yıl basketbolcu Buğrahan Tuncer ile dünya evine girdi. Mutlu evliliklerini taçlandıran çift, şimdi de bebekleriyle mutluluğa yelken açtı.

Mina İpek: Eda Ece ve Buğrahan Tuncer'in Bebeğine Verilen İsim

Çiftin bebeklerinin sağlıkla dünyaya geldiği duyurusu, Galatasaray Basketbol hesabı üzerinden yapıldı. Kızlarına Mina İpek ismini verdiklerini açıklayan çift, sevinçlerini paylaştı. Bu mutlu haberi alan sevenler, sosyal medyada ve çeşitli platformlarda mutluluklarını dile getirdi.

Eda Ece'nin Bebek İsim Seçimi


Eda Ece'nin Bebek İsim Seçimi

Eda Ece, bebeğine isim seçerken zorlandığını belirtmişti. Farklı ve özgün isimlere yönelen ünlü oyuncu, sonunda eşiyle birlikte Mine İpek isminde karar kıldı. Bebeğin ismiyle ilgili merak edilenleri sonunda yanıtlayan Eda Ece, bu özel ismi seçmelerinin arkasındaki nedenleri de hayranlarıyla paylaştı.

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2024, 13:42
YORUM EKLE
YORUMLAR
Nazaksoylu
Nazaksoylu - 4 hafta Önce

Nazan aksoylu https://dikkatmuzik.com/2011/04/23/nazan-sorayin-donusu/ nazan ozerk https://m.aksam.com.tr/pazar/hayalim-yoktu-fakat-hobilerim-coktu-e2-80-a6/haber-322192

Üçün uzun
Üçün uzun - 4 hafta Önce

Uzun uzun FD https://www.muzikhabercisi.com/2160/roportaj/feridun-duzagac-uzun-uzun-feridun-duzagaci-anlatiyor.html Burcinler http://www.muzikhabercisi.com/2588/album-yorumlar/burcin-sen-yalan-ask-ahmet-ozden-muzik-2005.html Yalan aşk https://www.muzikhabercisi.com/2586/muzik/burcin-sen-albumunu-piyasaya-sundu.html

Zeynep
Zeynep - 4 hafta Önce

Hakim Hâkimin şarkıcı kızı
Hâkimin şarkıcı kızı
07.12.1999 - 00:00
|
Son Güncellenme: 07.12.1999 - 00:00


İpek Durkal


Devlet Klasik Türk Müziği sanatçısı Zeynep Poyraz’ın pop ağırlıklı “Bata Çıka" adlı ilk albümü satışa sunuldu.
Ankara Üniversitesi Japon Dili ve Edebiyatı mezunu Zeynep Poyraz, yedi yıl dünyanın dört bir yanında düzenlenen Türk Haftaları kapsamında konserler verdi. Poyraz, kendisini müziğe teşvik eden annesi, Gazi Üniversitesi öğretim üyesi Ayper Poyraz ile Ankara DGM’de hâkim olan babası Şeyhmus Poyraz için, “Onların varlığıyla kendimi çok şanslı hissediyorum" dedi.
Zeynep şöyle konuştu: “Babamı mahkemede hiç görmedim. Orada nasıl bilmiyorum. Ama günlük hayatta çok esprili biri.

Karmen
Karmen - 4 hafta Önce

Carmen https://www.muzikhabercisi.com/5875/muzik/emrahtan-eczaciya-recete.html

SIRADAKİ HABER